hx201314's blog

För att fira deras 120-årsjubileum kommer spanska LaLiga-laget Billiga Fotbollströjor att ta på sig ett blått och vitt kit inspirerat av det som de första spelarna i dess historia bar. Nike-tröjan, med det ursprungliga klubbmärket på bröstet, är en hyllning till den som användes för den första matchen i Atletis historia.Atlético de Madrids 120-årsjubileum Nike-tröja kommer att bäras denna onsdag i LaLiga-matchen mot Mallorca, i fotspåren av de första Atlético de Madrid-spelarna i deras historiska debut.Atlético de Madrid-klubben grundades den 26 april 1903 som en gren av Athletic Club av en grupp baskiska studenter som bor i Madrid. Athletic Club bar också blått och vitt på den tiden. Det första Atlético Madrid-vapen bestod av ett bälte som omgav en fotboll med de sammanflätade initialerna av Athletic Club. Atéticos berömda hem rött och vitt antogs 1911. Dess märke ändrades 1917.Tillverkad av Le Coq Sportif, den sekundära förändringsversionen 2023 kombinerar vitt, grönt, guld och marinblått med en stiliserad randeffekt och har två krön på bröstet.
Fotbollströjor med tryck Urawa Red Diamonds har släppt en specialutgåva tröja när de möter Al Hilal SFC i den andra delen av årets AFC Asian Champions League-final på Saitama Stadium den 6 maj.Skjortan kombinerar det välbekanta hemröda med svarta detaljer från Urawa Reds hemmakit på en ny design med rundad hals från Nike. En sublimerad serie av block och linjer med gradienteffekter visas på framsidan av satsen. Svart ger kontrast vid halsringning och ärmslut. En japansk flagga är placerad under Urawa Red Diamonds vapen. Ett vitt tryck som innehåller logistiken för hemmamötet med Al Hilal placeras på mitten av bröstet.Portugals landslag i fotboll för damer kommer att göra sitt första globala mästerskapsframträdande vid 2023 FIFA Women's World Cup i Australien och Nya Zeeland. Teamet kommer att bära nya Nike-kit som hyllar landets rika konstnärliga, kulturella och historiska arv.Inspirerad av modern konst och mode, hyllar Portugals FIFA Women's World Cup 2023 National Team Collection landets arv av maritim utforskning och konstnärliga uttryck.
Billiga Nederländerna tröjor Hemmadressen är en djärv röd färg som återspeglar den nationella flaggan och stoltheten. Bortapaketet är en färgstark och unik design som hyllar landets ikoniska calçada Portuguesa trottoarmönster.Portugal slås ihop med titelförsvararna USA, Nederländerna och Vietnam i gruppspelet i VM 2023.Klubben har gjort ett långsiktigt åtagande att bära detta kit för både säsongerna 2023 och 2024, som en del av deras tvååriga cykel för hemmadräkter.Det nyligen avslöjade Home Kit återinför de primära ljusblå ärmarna i en tvåfärgad blå färg. Satsen visar ett geometriskt mönster som innehåller viktiga ord som "FMFC", "917", "FLOCK", "1856" och "608". Det upphöjda märket på satsen förstärker dess design, medan de mörkblå ärmkåporna, den överlappande kragen och den alternativa logotypen på baksidan sätter en pricken över i:et till den nya looken.Med debut i det belgiska (Jupiler) Pro League-slutspelet 2022-23, är Nike-utgåvan i blå nyanser presenterad i randigt och har stiliserade raglanärmar och vita detaljer.Partnerlogotyperna är i vitt och matchar spelarens personliga anpassning som backas upp med en gyllene grafik, medan vapen är i fullfärg och kitet kommer att kompletteras med vita shorts och blå strumpor.
Billiga Fotbollströjor För att fira deras 120-årsjubileum kommer spanska LaLiga-laget Atlético de Madrid att ta på sig ett blått och vitt kit inspirerat av det som de första spelarna i dess historia bar. Nike-tröjan, med det ursprungliga klubbmärket på bröstet, är en hyllning till den som användes för den första matchen i Atletis historia.Atlético de Madrids 120-årsjubileum Nike-tröja kommer att bäras denna onsdag i LaLiga-matchen mot Mallorca, i fotspåren av de första Atlético de Madrid-spelarna i deras historiska debut.Atlético de Madrid-klubben grundades den 26 april 1903 som en gren av Athletic Club av en grupp baskiska studenter som bor i Madrid. Athletic Club bar också blått och vitt på den tiden. Det första Atlético Madrid-vapen bestod av ett bälte som omgav en fotboll med de sammanflätade initialerna av Athletic Club. Atéticos berömda hem rött och vitt antogs 1911. Dess märke ändrades 1917.Erreà och Middlesbrough har återutgett de ikoniska hemma- och bortatröjorna från säsongen 1994/95, när Bryan Robsons lag säkrade sin plats i engelska Premier League under sin sista säsong på Ayersome Park.
Det distinkta röda hemmastället har blå, PSG tröja barn vita och röda accenter och en elegant pikékrage med klubbens logotyp över hjärtat.Bortaskjortan i vintagestil har gröna och bruna ränder med tunna bärnstensfärgade linjer och en matchande logotyp över hela skjortan.För att uppmärksamma deras 120-årsjubileum den 26 april släppte Atlético Madrid ett kit inspirerat av det som bars i deras första match någonsin, med det ursprungliga klubbmärket på bröstet och det ursprungliga blåvita färgschemat.Klubben använde dessa färger fram till 1911 då de bytte till sitt nuvarande röda och vita kit.De kommer att bära detta nya blåvita kit på onsdag i sin LaLiga-match mot Mallorca, precis som de första Atleti-spelarna gjorde i sin historiska debut.Detta är den nya Djurgårdens IF Fotbollsförening bortatröja från adidas. I röda toner med en grafisk tung trunk, 2023 års ändringssläpp för den svenska allsvenska sidan ser den tyska leverantörens varumärke visas i guld och vapen i helfärg. Satsen har har debuterat med matchande shorts och strumpor, vilket bildar en nominellt enfärgad outfit.
Detta är den speciella Urawa Red Diamonds-fotbollskläder barn med tryck för den japanska J1 League-sidans kommande tvåbenta 2022 AFC (Asian) Champions League-final mot den saudiska sidan Al-Hilal. Den röda Nike-basen med nyfiken grafik är överlagd med klubbvapen i fyrfärg, en gyllene Nike Swoosh och varumärket Mitsubishi i den centrala sponsringspositionen. Många sponsor-/partnerlogotyper saknas på grund av AFC-reglerna men det finns ett manus som hänvisar till den utdragna turneringsavgöraren och även en japansk flagga för att beteckna landet de röda kommer att vara representerande i matchen - där de kommer att kombinera tröjan med kompletterande shorts och strumpor för att bilda ett kit.
Erreà och Middlesbrough har återutgett de ikoniska hemma- Barn Fotbollskläder, när Bryan Robsons lag säkrade sin plats i engelska Premier League under sin sista säsong på Ayersome Park.Det distinkta röda hemmastället har blå, vita och röda accenter, och en elegant pikékrage med klubbens logotyp över hjärtat.Bortröjan i vintagestil har gröna och bruna ränder med tunna bärnstensfärgade linjer och en matchande logotyp över hela tröjan. Båda tröjorna har en liten vit "Boro"-inskription på polokragen, vilket visar spelarnas lojalitet mot sitt lag.racing Club (de Avellaneda) har presenterat sin 2023 tredje - eller "Segunda Alternativa" - tröja.Den nya Kappa Change-versionen ger inte överdrivet liten färgförändring från förstahandsskjortan, den består av en abstrakt mönstrad himmelsblå och vit design, överlagd med det italienska märkets berömda "Omini"-logotyp i marinblått och vapen i standard. form.
Real Madrid tröjor Nantes har avslöjat en ny specialutgåva för att fira klubbens 80-årsjubileum.Den gula skjortan har horisontella kritränder i grönt, ett jubileumsvapen och grön krage, fodrad med V-ringning, som symboliserar kopplingen mellan modernitet och historia.Foxes kommer att gå in i tävlingen utan tjänster från Barnes, som kommer att missa en andra raka match på grund av ett hamstringproblem.På sin presskonferens före matchen avslöjade Smith att han inte ville riskera yttern för lördagens möte, men han borde vara redo för tisdagens möte med Leeds United.Jonny Evans är otillgänglig på grund av en virusinfektion, medan Ricardo Pereira fortfarande är två veckor borta från att återvända till spel när han fortsätter att återhämta sig från en hamstringsskada.Smith avslöjade att Jannik Vestergaard kommer att missa resten av säsongen efter att ha fått en vadskada i måndagens U21-match.Ryan Bertrand, som har varit ur spel hela säsongen, spelade 65 minuter i U21-matchen mot Manchester United, och han kan vara med i matchen på lördag.
fotbollskläder barn med tryck hållbarhet integrerad i sin produktion, har den nya Primeblue adidas-releasen för den mexikanska Liga MX-sidan Parley Ocean Plastic-teknologi och resultatet är en svart bas dekorerad med slogans och miljöcentrerad grafik i blått.Efter att ha blivit utsedd till Leicester-tränare fram till slutet av säsongen började Smith sin mandatperiod med en 3-1-förlust borta mot Manchester City förra helgen.Även om Smith såg sitt lag släppa in tre mål inom 25 minuter, skulle han ha blivit uppmuntrad av deras prestation i andra halvlek, som inkluderade ett tröstmål från Kelechi Iheanacho.
hummel och danska Billiga Fotbollströjor (Dansk Boldspil-Union) har presenterat Danmarks FIFA Women's World Cup 2023 hemma- och bortatröjor för damlandslaget. De röda hemma- och vita bortakläderna hämtar inspiration från popkonsten och hyllar de danska kvinnorna som superhjältar. Spelarna kommer att debutera tröjan i fredagens vänskapsmatch mot Sverige.Det råder ingen tvekan om att vi är otroligt stolta över det danska damlandslaget, och vi är stolta över att kunna presentera en ny landslagströja som de kommer att bära för världens största fotbollsturnering”, säger hummels vd Allan Vad. Nielsen och fortsätter.Vi hoppas att den här tröjan kommer att inspirera laget till ännu en exceptionell prestation i det kommande världscupen och skapa oförglömliga fotbollsögonblick för alla danska fans”, säger Peter Møller.
Barn Fotbollskläder är olik alla andra landslagströjor vi har sett tidigare. Tillsammans med DBU har vi skapat en design som hyllar de kvinnliga spelarna som superhjältar, och vi har hämtat inspiration från en vild popkonststil för att skapa något riktigt iögonfallande. Vi tror att den här tröjan understryker hur coola de danska kvinnorna är, och vi kan inte vänta med att se dem bära tröjan på planen.”Popkonst, som har sitt ursprung i England och USA under mitten av 1950-talet, är en bildkonströrelse som hämtar inspiration från konsument- och populärkulturens värld, särskilt massproducerade bilder som reklam och tecknade serier. DBU och hummels senaste tröjadesign hämtar ledtrådar från denna rörelse, med serier som en viktig inspirationskälla.Peter Møller, fotbollsdirektören för DBU, är exalterad över de nya landslagströjorna som hyllar de danska spelarna.”När damlandslaget fortsätter att göra anmärkningsvärda framsteg har de verkligen fångat danskarnas hjärtan, både på och utanför planen. Det är därför vi är glada över att samarbeta med hummel för att designa en tröja som hyllar dessa begåvade idrottare som förebilder.
Cavalry FC har avslöjat sitt kanadensiska Premier League-bortställ för säsongen 2023, som innehåller designelement som hedrar skönheten i Albertas landskap.Den primära färgen på det alternativa kitet är svart, med blixtnedslag över tröjan för att skapa en ren och enkel design som tänder passion inom klubben.Macron, den officiella tekniska leverantören av kanadensiska Premier League, har avslöjat Halifax Wanderers 2023 Borta tröja.Klubbens alternativa kit för i år, som heter 'The Community Kit', är en hyllning till Halifax Wanderers supportrar.Halifax Wanderers hemmatröja 2023 har avtäckts, producerad av den kanadensiska Premier Leagues officiella tekniska leverantör, https://www.nogometnionline.com,Macron.Satsen har ett unikt utseende som representerar landskapet i Nova Scotia. Teamet hedrar provinsens berömda landskap och passion för sport med sitt 2023 Primary Kit, med ett sublimerat mönster genom hela skjortan som representerar de svarta granitklipporna skulpterade av havet.
Billiga Fotbollströjor har släppt hemmatröjan som kommer att bäras av försvarsmästarna USA vid FIFA Women's World Cup 2023. Tröjan ansluter till USA:s 2023 dam- och herrlag på bortaplan i deras senaste matchserie.Enligt U.S. Soccer designades tröjan med spelarnas input, som är pionjärer och innovatörer inom sitt område. Färgerna och stilen på uniformerna speglar deras inflytande och inspiration. Nikes designers hämtade också från abstrakt expressionism, en rörelse som uppstod i New York på 1940-talet och flyttade konstvärldens fokus från Europa till USA, precis som USA-laget gjorde för damfotboll.Uniformerna har en unik USA "signatur" som är handmålad med bläck på papper. Detta är en hyllning till de abstrakta expressionistiska konstnärerna, som skulle signera sina målningar med sin egen stil.
Argentina fotbollströjor, som kommer att bäras för första gången i tvåspelsserien mot Irland den 8 och 11 april i Austin, Texas och St. Louis, utmanar traditionen att bära vitt hemma och har en anpassat droppfärgsteknikmönster.Mönstret representerar mångfalden och enheten hos USWNT-spelarna och deras personligheter. Den är skapad genom att använda en actionmålningsmetod som gör varje tröja annorlunda. Tröjan har också guldmärke för att fira lagets fyrafaldiga världscupmästarstatus och är ihopkopplad med blå shorts och vita strumpor.U.S. Soccer och Nike har släppt United States 2023 herr- och damlandslagets bortatröja. Den kommer att bäras av USA vid sommarens FIFA Women's World Cup 2023 och CONCACAF Gold Cup och för internationella vänskapsmatcher.Bortauniformen, som kommer att bäras av både USWNT och USMNT, har skräddarsydda stjärnor och ränder på ärmsluten – en diagonal rand med korsande stjärnor – och en halsringning som även har röda blad, formade för att se ut som spetsen på stjärnor.
Billiga Fotbollströjor, patriotiska nickar till de dolda former som är inspirerade av abstrakt expressionistisk konst. Borta tröjan kommer att paras ihop med blå shorts och strumpor.Den billiga fotbollströjamodellen är gjord av högpresterande stickat, utrustad med den senaste tekniken för att förbättra hastigheten genom prestanda och estetik. Det speciella garnet på ärmarna ger tröjan en touch av fart. Det uppenbara nätet i bröstet och ryggen är exakt ritat baserat på idrottarens feber- och svettdata och erbjuder optimal andningsförmåga. Den nya Thermal Transfer Team-logotypen är 64% lättare än tidigare och det är den mest andningsbara teamlogotypen. En vävd rand visas bakom den snyggt designade kragen, som är renderad i himmelsblått och fluorescerande gult, vilket återspeglar jerseytemat. Dessutom visas orden "CITY" efter kragen.
Det här är de nya italienska Billiga Fotbollströjor, de nya hemma- och bortatopparna för det italienska landslaget. Kiten är de första som produceras av Adidas efter att de tecknat ett avtal med FIGC för att ersätta Puma som kitpartners efter världscupen. Seniorlaget kommer att bära denna nya Adidas-uniform för första gången mot England i mars 2023 i Neapel.Två tröjor har släppts för de regerande europeiska mästarna att bära under säsongen 23-24 - ett blått hem och en benvit suppleant, båda med en marmorinspirerad design, med Adidas ord.Cupen har sina egna lagar, men Bayern dominerar Bundesliga: De tyska rekordmästarna har förlorat bara en av sina senaste 39 Bundesliga-matcher mot Freiburg (30 segrar, åtta oavgjorda) – i maj 2015 borta med 2-1. Baden har varit utan seger mot FCB i 13 Bundesliga-matcher (tre oavgjorda, tio förluster), längre än mot något annat lag.
PSG tröja barn har klubbens mest klassiska färgkombination - vit och marinblå. Det finns ingen Volt, i motsats till kiten för säsongerna 2022-23 och 2020-21.Det som gör Tottenham 23-24 hemmadräkt unikt är den grafiska designen. Den har en subtil heltäckande grafisk design av olika former, inklusive cirklar, diagonala linjer och fyrkanter.I motsats till de första ryktena har Spurs 23-24-hemdräkt inga iriserande logotyper. I själva verket är det bara Tottenham 2023-2024 på bortaplan som har skimrande logotyper.Eric Maxim Choupo-Moting var i startelvan för första gången den här säsongen i 5-0-vinsten mot Freiburg och gjorde sitt första mål för säsongen med målet att göra 2-0. Kamerunen har nu gjort tio mål den här Bundesliga-säsongen – ingen annan spelare har gjort fler sedan den där duellen i mitten av oktober (Freiburgs Vincenzo Grifo och Frankfurts Randal Kolo Muani har också gjort tio gånger).
För att fira den brasilianska sidans 80-årsdag har de interna designerna - Billiga Fotbollströjor varumärke - ett "80"-mönster i basen för att markera årsdagen och består av ett grönt hem och vitt bort.Teamet grundades den 6 april 1943 och kommer att kombinera jubileumströjorna med vita shorts och gröna strumpor för hemmet och det omvända för borta, med utbytbarhet också ett alternativ för kiten.Den strukturerade basen med röda och svarta ränder med djurtryck är överlagd med leverantörens logotyp och fullfärgsvapen, medan den övre delen av ryggen/nacken har tryck av "DEUS ME LIVRE NÃO SER VITÓRIA" i kontrasterande vitt.Shortsen är svarta och satsen kommer att kompletteras med kompletterande strumpor.
hummel och danska fotbollsförbundet (Billiga Fotbollströjor) har presenterat Danmarks FIFA Women's World Cup 2023 hemma- och bortatröjor för damlandslaget. De röda hemma- och vita bortakläderna hämtar inspiration från popkonsten och hyllar de danska kvinnorna som superhjältar. Spelarna kommer att debutera tröjan i fredagens vänskapsmatch mot Sverige."Det råder ingen tvekan om att vi är otroligt stolta över det danska damlandslaget, och vi är stolta över att kunna presentera en ny landslagströja som de kommer att bära för den största fotbollsturneringen i världen", säger Hummels vd Allan Vad Nielsen och fortsätter:”Tröjan är olik alla andra landslagströjor vi sett tidigare. Tillsammans med DBU har vi skapat en design som hyllar de kvinnliga spelarna som superhjältar, och vi har hämtat inspiration från en vild popkonststil för att skapa något riktigt iögonfallande. Vi tror att den här tröjan understryker hur coola de danska kvinnorna är, och vi kan inte vänta med att se dem bära tröjan på planen.”
Billiga Fotbollströjor, som har sitt ursprung i England och USA under mitten av 1950-talet, är en bildkonströrelse som hämtar inspiration från konsument- och populärkulturens värld, särskilt massproducerade bilder som reklam och tecknade serier. DBU och hummels senaste tröjadesign hämtar ledtrådar från denna rörelse, med serier som en viktig inspirationskälla.Peter Møller, fotbollsdirektören för DBU, är exalterad över de nya landslagströjorna som hyllar de danska spelarna.”När damlandslaget fortsätter att göra anmärkningsvärda framsteg har de verkligen fångat danskarnas hjärtan, både på och utanför planen. Det är därför vi är glada över att samarbeta med hummel för att designa en tröja som hyllar dessa begåvade idrottare som förebilder.Vi hoppas att den här tröjan kommer att inspirera laget till ännu en exceptionell prestation i det kommande världscupen och skapa oförglömliga fotbollsögonblick för alla danska fans”, säger Peter Møller.
Tävlingen kantades av Paris Saint-Germain tröja hemmasupportrar som skanderade om Hillsborough-katastrofen – som såg att 97 Liverpool-fans miste livet under och efter en semifinal i FA-cupen 1989.Tisdagens match var inte den första som överskuggades av sådana låtar den här säsongen, med Manchester City som uttryckte ånger efter att liknande ramsor hördes vid deras 4-1-seger mot Liverpool i lördags.Ett uttalande som släpptes av Chelsea kort efter heltid löd: "Chelsea FC fördömer de olämpliga ramsor som hörts från några hemmafans under kvällens match.Italien har valt att hedra den legendariske forwarden Gianluca Vialli inför matchen mot England i Neapel. Azzurri kommer att bära sina nya Adidas-kit för första gången på seniornivå i det här spelet, och tröjan kommer att bära budskapet "Luca, Azzurro per Sempre" (Luca, Azzurro för livet) i nacken.Premier League, under tiden, tog upp situationen i en annan tweet, som löd: "Premier League fördömer tragedin som hördes vid kvällens match mellan Chelsea och Liverpool.