hx201314's blog

RB Leipzig je predstavil novo ekipo za goste za sezono Brazilija nogometni dresi. Ima osupljiv dizajn, ki odraža identiteto in ambicije kluba.Dres, ki ga je izdelal tehnični partner RBL Nike, ima rdečo in modro barvo, ki se zgleduje po klubskih barvah in logotipu RBL. Glavni oblikovalski element je vzorec puščice RBL, ki predstavlja zagon in motivacijo kluba za doseganje ciljev. Vzorec puščice je tudi del mota kluba "You can do Anything", ki je natisnjen na zadnji strani vratu.Majica ima tudi subtilno silhueto "We are Leipzig" na notranjem izrezu, ki kaže na klubski ponos in povezanost z mestom. Natis imena in številke igralca je v beli barvi, na številki pa je vektorski bik RB Leipzig.Gostujoča majica RB Leipzig 23/24 Nike ima rahel V-izrez in moderen videz, z značko RB Leipzig na desni strani prsi, logotipom Nike na levi strani prsi in logotipom Red Bulla na sprednji strani.Komplet je bil prvič predstavljen med sobotno zmago nemške bundeslige proti Bayernu iz Münchna s 3:1. Rezultat je klubu zagotovil mesto v UEFA Ligi prvakov v naslednji sezoni.
Poceni nogometni dresi in Olympique Lyonnais sta predstavila klubsko novo domačo opremo za sezono 223/24. Dres bo prvič oblečen v soboto, 27. maja, proti Stade de Reims na stadionu Groupama v akciji Ligue 1.Domača majica adidas Olympique Lyon 2023/24 je poklon zgodovini kluba in njegovim povezavam z gastronomsko kulturo Lyona.Identiteto sedemkratnih prvakov Lique 1 predstavljajo tanke navpične rdeče in modre črte na sprednji strani osnovnega dresa 23/24, ki poosebljajo njegove korenine na ozemlju sotočij z bogato zgodovino. Tribarvni ovratnik kompleta spominja na kuharje, ki utelešajo lyonsko gastronomijo in svoje znanje prenašajo na mlajše generacije. Prenos je tudi eden od stebrov klubske akademije.Zlati detajli in vrhunska tkanina v pikeju odražajo klubsko kakovost treninga in nenehno iskanje odličnosti.Olympique Lyon pravi, da je njihov domači dres adidas 2023/24 praznik igralcev kluba, ki bodo pisali zgodovino pod vodstvom svojih trenerjev, legend OL in vseh navijačev Lyonnaisa.
Lyonov primarni dizajn Nogometni dresi za otroke je v beli barvi z rdeče-modrim dvobarvnim trakom, ki poteka po (polnobarvni) grebenu prtljažnika, medtem ko je partnerska blagovna znamka – vključno z vsemi blagovnimi znamkami nemškega dobavitelja – zlata.Prekrivajoči se okrogli ovratnik je v barvi francoske tricolore, kljub temu, da je Lyon daleč od obrambe naslova prvakov Ligue 1 v naslednji sezoni, majica, ki se trži kot poklon »gastronomski dediščini mesta Lyon«, pa bo tvorila komplet z belimi kratkimi hlačami in nogavicami.Z novo izdajo, ki vsebuje zlato obrobljene zelene črte na beli podlagi, je v črtah izrezan prostor z logotipi, ki niso podobni logotipom, ki si jih je zamislil sponzor T-Mobile, grb pa je v polni barvi.Grasshoppers ima legendarno rivalstvo s FCZ in ta adidasov dizajn, s tonsko črno stiliziranimi črtami ter roza in nebesno modrimi obrobami, je bil predstavljen posebej za, kot že ime pove, zadnji derbi strani v letošnji sezoni švicarske super lige.
Poceni nogometni dresi Mizuno in S.S. Lazio sta izdala posebno izdajo dresa ob praznovanju 10. obletnice klubskega naslova Coppa Italia 2013.Najnovejša majica Lazia je omejena izdaja, ki je v zbirateljski škatli, ki vključuje simbole ekipe. Rimska številka "X", natisnjena na robu rebrastih rokavov, predstavlja 10. obletnico Coppa Italia. Slogan »l'Aquila è Roma« (Orel je Rim), vtisnjen v zlati barvi na zgornjem delu hrbta, se nanaša na ikoničnega orla Olimpijo, ki vzbuja občutek ponosa in pripadnosti zdaj 123-letni Serie Ekipa.26.05.2013« (datum finala Coppa Italia 2013) je natisnjen na sredini prsnega koša, medtem ko je logotip Mizuno prikazan na levi strani, uradni grb Lazia pa je izvezen na desni. Obe aplikaciji sta v zlati barvi po navdihu barve trofeje Coppa Italia.Komplet je izdelan iz 100-odstotno reciklirane poliestrske tkanine v skupnih prizadevanjih SS Lazio in Mizuno za podporo trajnosti.Za morebitno nošenje na zadnji tekmi trenutne sezone je novi Pumin dizajn navdihnjen z opozorilnimi znaki na gradbišču, ki združuje oranžno-belo, diagonalno črtasto majico z belimi rokavi ter črnim ovratnikom in manšetami.
V počastitev svoje 120. obletnice si bo španska LaLiga nogometni dresi online nadela modro-belo opremo, ki se zgleduje po tisti, ki so jo nosili prvi igralci v njeni zgodovini. Majica Nike z originalno klubsko značko na prsih je poklon tisti, ki je bila uporabljena na prvi tekmi v zgodovini Atletija.Atlético de Madrid 120th Anniversary dres Nike bodo nosili to sredo na tekmi La Lige proti Mallorci, po stopinjah prvih igralcev Atletica de Madrid v njihovem zgodovinskem debiju.Klub Atlético de Madrid je 26. aprila 1903 kot podružnico kluba Athletic ustanovila skupina baskovskih študentov, ki so živeli v Madridu. Tudi Atletski klub je bil takrat oblečen v modro-belo. Prvi grb Atlético Madrida je bil sestavljen iz pasu, ki obdaja nogometno žogo s prepletenimi začetnicami Athletic Club. Leta 1911 so prevzeli Atéticovo slavno domače rdeče-belo. Leta 1917 so spremenili oznako.Mornarsko modra srajca, ki nosi blagovno znamko Volt, vendar je bila zasnovana v podjetju in slavi slavno gledališče Theatro da Paz v Removem domačem mestu Belém, bel ovratnik in bele manšete z dovršenim okrasjem in tribarvnimi oznakami.
Otroški nogometni dresi, ki praznuje prelomni rojstni dan 120 let od ustanovitve portugalske ekipe Primeira Liga s sedežem v Portu leta 1903, je v retro črni barvi z ovratnikom v stilu vezalk. Grb je spet preprost bel obkrožen »BFC«. prikimava zgodnjemu videzu ekipe in se ujema s kratkimi hlačami kompleta, ki bo dopolnjen s črnimi nogavicami, nošenimi proti Bragi ta prihajajoči vikend in bodo na voljo kot sprememba v sezoni 2023-24.Nova črna izdaja podjetja Erreà je močno okrašena z večbarvno grafiko, podrobnosti pa so v živo oranžni barvi, vključno z grbom z lobanjo in križnimi kostmi.Komplet je dopolnjen z ujemajočimi se kratkimi hlačami in nogavicami, ki tvorijo nominalno – torej napačno – popolnoma črno obleko.Na zadnji strani vratu je detajl »VIVO EM TI«, pri rdečih kratkih hlačah in belih nogavicah pa se vidi tudi tonski pristop, uporabljen v adidasovih črtah.
Nova domača garnitura za Poceni nogometni dresi italijansko Serie A, Coppa Italia in evropske sezone je bila izdana v petek.adidas je ustvaril dres, ki združuje klubske ikonične črno-bele črte s svežo grafiko in inovativnimi tehnologijami, hkrati pa ostaja zvest identiteti Juventusa. Dres je namenjen novi generaciji navijačev Juventusa, ki želijo pokazati svojo strast in ponos.Črno-bele črte so podpis Juventusa, simbol kluba od leta 1903. To sezono so prenovljene z brušeno grafiko v slogu zebre, ki odraža edinstven slog in ustvarjalnost igralcev na igrišču. Klasičnemu črno-belemu vzorcu doda igriv pridih tudi motiv zebre.Osupljivo grafiko dopolnjujejo rumeni poudarki, ki v dizajn vnesejo pridih dediščine in modernosti. Rumena barva, ki se zgleduje po nekaterih legendarnih dresih iz preteklosti, je prikazana na znački, logotipih sponzorjev in treh črtah na ramenih, kar ustvarja kontrast, ki izstopa.Domači dres adidas Juventus 2023/23 je narejen za delovanje na najvišji ravni, z materiali in teksturami, ki delujejo s tehnologijo HEAT.RDY, da se igralci ohladijo in počutijo udobno na velikem odru. Navijaška različica dresa ima tehnologijo AEROREADY, ki ohranja telo suho z materiali, ki odvajajo znoj ali vpojnimi materiali.Osnova, ki simbolizira bistvo Aurore, je položena s polnočno modro osnovo, okrašeno z očarljivimi črtami, ki spominjajo na sijoče odtenke severnega sija. Po meri obarvan ovratnik s štirimi črtami in manšete dodajo temu dizajnu dodaten pridih elegance.Grb je v polni barvi in že je bila predstavljena oprema nizozemske Eerste Divisie za naslednjo sezono, ki združuje novo majico z rumenimi kratkimi hlačami in nogavicami.
Paris Saint Germain PSG Dres je med petkovo nočno tekmo Liga Profesional de Fútbol proti Club Atlético Tucumán debitiral s svojo tretjo opremo adidas 2023/24.Najnovejši Riverjev tretji dres je navdihnjen z ikoničnimi dizajni, ki jih je južnoameriška velesila nosila v 90. in 2000. letih prejšnjega stoletja. Ima črno osnovo z legendarnim River Plate rdečim trakom na prsih in hrbtu za videz, ki je všeč oboževalcem.Adidas tretja majica River Plate 2023/23 ima tudi nov dvobarvni v-izrez (pol bel in pol rdeč). Učinek se uporablja tudi za adidasove naramnice kompleta. Dres spremljajo črne kratke hlače in nogavice z belimi in rdečimi detajli.Pod geslom »De River de corazón« tretja predstavitev kompleta dopolnjuje zbirko River Plate 23/24, ki se je začela lani s trenutnimi domačimi in gostujočimi dresi ekipe.If you are a fan of Olympique de Marseille, you probably remember the historic night of May 26, 1993, when the club became the first and only French team to win the UEFA Champions League. That night, in Munich, Basile Boli scored the only goal of the game against AC Milan with a powerful header. The final whistle sparked an explosion of joy among the players, the staff and the thousands of supporters who had made the trip to Germany.Kot del adidasove zavezanosti boju proti plastičnim odpadkom je ta izdelek v celoti izdelan iz 100-odstotno recikliranih materialov in ponazarja eno od njihovih številnih rešitev na poti v bolj trajnostno prihodnost.
Otroški nogometni dresi, 30 let kasneje, želita PUMA in Olympique de Marseille počastiti ta pomemben dosežek z novo omejeno serijo dresov 2023, ki slavi dediščino evropskih prvakov. Majica, imenovana "Celebration", je poklon zlati zvezdi, ki sije nad klubskim grbom, simbolom ponosa in slave za vse navijače Marseilla.Večinoma bel dres ima sodoben in prefinjen dizajn, ki združuje trenutno dobo z 90. leti. Svetlo modra barva je navdihnjena z nebom Marseilla, medtem ko zlata zvezda izžareva moder žarek, ki prekriva celoten dres. Zvezda predstavlja tudi enotnost in raznolikost mesta, ki svojo ekipo vedno podpira s strastjo in zvestobo.Olympique Marseille 2023 PUMA “Celebration” dres bo klub oblekel le enkrat, 27. maja 2023, ko bo gostil Brest na 37. tekmi Ligue 1. Ta datum je skoraj natanko 30 let po zgodovinski zmagi v Münchnu in to bo posebna priložnost za oboževalce, da podoživijo čustva tiste nepozabne noči.PUMA se je odločila tudi za lokalno proizvodnjo tega dresa v sodelovanju s Fil Rougeom, proizvajalcem oblačil s sedežem v Marseillu od leta 2014. To je način za podporo lokalnemu gospodarstvu in izkazovanju spoštovanja do okolja. Fil Rouge je lani že sodeloval s PUMA pri izdelavi zbirateljskega kompleta, v celoti izdelanega v Marseillu, ki ga je OM nosil na tekmi proti Strasbourgu 21. maja 2022.
Poceni nogometni dresi  in Football Australia sta predstavila komplet avstralske ženske nogometne reprezentance 2023 pred svetovnim prvenstvom FIFA za ženske 2023.Turnir, ki bo deveta izdaja svetovnega prvenstva v nogometu za ženske in prvi, na katerem bo sodelovalo 32 ekip, bosta od 20. julija do 20. avgusta 2023 skupaj gostili Avstralija in Nova Zelandija.Matildasov domači komplet za svetovno prvenstvo 2023 ima edinstven marmoriran vzorec, ki ga je navdihnil zlati pleter, simbol naravne lepote in raznolikosti Avstralije. Vzorec odraža ikonične pokrajine države, od Outbacka do plaž. Grafika notranjega ponosa na dresu prikazuje duh in moto ekipe: "Nikoli ne reci umri".Gostujoči komplet Nike Australia 2023/24 prikazuje živahen trio barv, ki predstavljajo morje, nebo in koralne grebene Avstralije. Grafika notranjega ponosa na tem dresu prikazuje tudi slogan in odnos ekipe.
Otroški Nogometni dresi Corinthians Paulista je pred kratkim izdal komplete za sezono 2023/24 doma in v gosteh tehničnega sponzorja Nike Brasil.Novi dresi Timão (The Great Team) so navdihnili majice, ki jih je nosila ekipa Corinthians, ki je leta 1982 in 1983 osvojila naslova Campeonato Paulista.Kompleti Corinthians 23/24 uporabljajo novo, razmeroma preprosto obliko zaobljenega vratu Nike Footall. Domači dres je v celoti bel, medtem ko so na gostujočem dresu klasične Corinthiansove črno-bele navpične črte.Na zatilju kompletov je stiliziran napis »Democracia Corinthiana«. Zasnova je poklon klubski filozofiji Corinthiansa v tistem času, ko so imeli glasovi igralcev, trenerskega štaba in uradnikov teme enako težo pri razpravljanju o vprašanjih, kot so režimi treninga in taktika.Zaradi stalnih težav s kolenom kamerunski reprezentant manjka pri nemških rekordnih prvakih od remija 1:1 na povratni tekmi Lige prvakov proti Manchester Cityju sredi aprila. Zdaj se je 34-letni napadalec lahko znova ogrel in zaključil svojo prvo tekmo z ekipo, preden je nadaljeval svoj individualni razvojni program na sekundarnem igrišču.
Tretji Macronov komplet Levante UD se zgleduje po stoletnici kanoničnega kronanja kipa 'Virgen de los Desemparados' (Naše Gospe Zapuščenih). Majica ima jasne reference na dogodek, z reliefnim vzorcem, https://www.shopnogometni.com,sestavljenim iz majhnih kron in svetlo modre barve, ki jo dopolnjujejo temno modri in granatni detajli.Komplet je v celoti izdelan iz ekološke tkanine, ki je pridobljena iz 100-odstotno reciklirane plastike, v skladu s skupnimi zelenimi politikami Macron in Levante UD, in prenaša jasno sporočilo v prid okoljski trajnosti.V beli barvi s črnimi in rdečimi ter črno-rdečimi tankimi vodoravnimi črtami na trupu se primarna sprememba brazilskih velikanov ponaša tudi z zlatimi podrobnostmi, ki počastijo slavo, ki jo je ekipa iz Ria de Janeira uživala v preteklih letih.Ti detajli vključujejo slavni grb z monogramom, komplet pa bodo dopolnile črne kratke hlače – kot prva izbira – in dopolnilne nogavice.
Poceni nogometni dresi Športni klub Corinthians Paulista je pred kratkim izdal komplete za sezono 2023/24 doma in v gosteh tehničnega sponzorja Nike Brasil.Novi dresi Timão (The Great Team) so navdihnili majice, ki jih je nosila ekipa Corinthians, ki je leta 1982 in 1983 osvojila naslova Campeonato Paulista.Kompleti Corinthians 23/24 uporabljajo novo, razmeroma preprosto obliko zaobljenega vratu Nike Footall. Domači dres je v celoti bel, medtem ko so na gostujočem dresu klasične Corinthiansove črno-bele navpične črte.Na zatilju kompletov je stiliziran napis »Democracia Corinthiana«. Zasnova je poklon klubski filozofiji Corinthiansa v tistem času, ko so imeli glasovi igralcev, trenerskega štaba in uradnikov teme enako težo pri razpravljanju o vprašanjih, kot so režimi treninga in taktika.Gostujoči dres je poklon soncu (Sol), ki močno sije nad Oaklandom in širšim območjem East Bay.
adidas je izdal komplet za goste, Otroški Nogometni dresi ki ga bo Argentina nosila na svetovnem prvenstvu FIFA za ženske v Avstraliji in Novi Zelandiji 2023. Dres se bo pridružil domačemu dresu Argentine 2022/23 v obsegu tekem ekipe za letošnje svetovno prvenstvo.Gostujoča oprema adidas za svetovno prvenstvo v Argentini 2023 je navdihnjena z naravnimi lepotami, raznolikimi pokrajinami in veličastnimi razgledi na prostrano državo Južne Amerike. Rezultat je dres, ki vključuje barve od oranžne do polnočno modre skupaj z naravnimi grafikami.Črno-zlati dizajn za argentinsko stran Primera División je okrašen z belo - v obliki logotipov partnerja/sponzorja in grba z monogramom - ter upodobitev vrane na levem rokavu.Gostujoča majica z modrim križem Official Sleeve Partner Anthem prikazuje sublimiran vzorec po vsem telesu.
Argentina se bo v skupinskem delu srečala z Paris Saint Germain PSG Dres, Južno Afriko in Švedsko, kar bo njen tretji nastop na svetovnem prvenstvu v nogometu za ženske.Macronova preprosta rdeče-bela zasnova ima tonski učinek črt in izvezen grb s podrobnostmi »1948-2023«, ki praznuje poseben rojstni dan bolgarske prvoligaške ekipe.Detajli so v zlati barvi - vključno z lovorovim okvirjem "110" na sredini - medtem ko je obroba v modri, mornarsko modri in zlati barvi, na voljo pa je tudi temno/mornarsko modra različica za vratarje, komplete pa dopolnjujejo tudi kratke hlače in nogavice. kot niz partnerskih logotipov.Skupaj z novim grbom – znanim okroglim grbom in grbom Zgornje Avstrije, ki sta postavljena na sredino – tri izdaje podjetja BWT temeljijo na črtastih in razpolovljenih stilih modela iz šestdesetih let prejšnjega stoletja, večinoma bela (z rumenimi rokavi) za dom, črna za stran in magenta/roza za tretjega.
Billiga Fotbollströjor Umbro har släppt Fluminense Football Clubs hemma- och bortadräkter 2023/24. De nya tröjorna kommer att bäras av den legendariska Real Madrid och Brasiliens ytterback Marcelo och resten av Rio de Janeiro-laget för deras Campeonato Brasileiro Série A, Copa do Brasil och Copa Libertadores kampanjer.Fluminense FC 23/24-tröjorna använder skräddarsydda designs från Umbo Brasil i klubbens ikoniska hemmabrända röda, gröna och vita ränder och vanliga bortavita. Tröjorna inkluderar jubileumsfrimärken som firar sjuttioårsdagen av Fluminenses triumf i Copa Rio 1952.Hemmadressen förväntas bäras till lördagens Série A-möte mot Vasco da Gama. Den alternativa tröjan har redan sett matchaction.Le Coq Sportif, den officiella tekniska sponsorn för det sydafrikanska fotbollsförbundet (SAFA), har avslöjat de nya hemma-, borta- och tredjedräkterna för de sydafrikanska landslagens internationella säsong 2023/24. De nya kläderna är inspirerade av landets historia, kultur och framgångar inom fotbollen.
Canada Soccer och Nike har avslöjat Billiga Fotbollströjor- och bortamatcher för Canada Soccer Women's National Team. Laget kommer att ha dessa dräkter i upptakten och under 2023 FIFA Women's World Cup Australien och Nya Zeeland.Kanadas FIFA Women's World Cup 2023 hemmadräkt visar upp en moderniserad version av fotbollsförbundets distinkta geometriska lönnlövsdesign. Ett slående rött och svart färgschema gör lönnlövsmönstret mer framträdande och märkbart.Kanadas 2023 Nike-bortset för kvinnor har en vit look med röda accenter.Ajax är också känt för sin distinkta spelstil, som kombinerar teknisk skicklighet, kreativitet och lagarbete.Sydafrika 2023/24 Le Coq Sportif hemmatröja bär den sydafrikanska flaggan i både fram- och bakpanelen, vilket förkroppsligar nationskänsla, patriotism och essensen av Ubuntu. Flaggan finns också på ärmarna och kragen, medan SAFA-loggan är placerad på vänster bröst. Tröjan är övervägande gul med gröna accenter, vilket återspeglar färgerna på den sydafrikanska flaggan och smeknamnet för landslaget, Bafana Bafana.
Men Ajax är inte bara känt för sina prestationer på planen, utan också för sina ikoniska kit. Klubbens hemmadräkt har en vit skjorta med en röd rand över bröstet, en röd krage och ärmslut, och ett klassiskt vapen med tre kors. Bortadraget varierar från säsong till säsong, men innehåller ofta inslag av blått, svart eller guld.En av de mest minnesvärda tröjorna i Ajax historia är adidas hemmatröja 1970 till 1973 som användes när det Amsterdam-baserade laget vann tre Europacuper i rad. Tröjan har inspirerat AFC Ajax adidas Originals O.G. skjorta. Det senaste Ajax kitet har en retrolook från 1970-talet med ribbad v-ringad krage och ärmslut. Tröjan är osponsrad för en ren design som påminner om en svunnen tid inom fotboll. Den har även adidas Originals Trefoil-logotyp och ett klassiskt AFC Ajax-vapen på framsidan.Skjortan och sockorna är i rent vitt med shorts och detaljer i Kanadas signaturröda.Försvarande olympiska mästare, Kanada slås samman med Australien, https://www.nogometnionline.com,Nigeria och Irland för gruppspelet i VM 2023.Om du är ett fan av holländsk fotboll vet du förmodligen att AFC Ajax är en av de mest framgångsrika och inflytelserika klubbarna i Europa. Laget har vunnit 36 Eredivisie, 20 KNVB Cup och fyra UEFA Champions League-titlar, bland andra troféer.