hx201314's blog

Brasilien tröja billigt har släppt sitt tredje samarbete kit med den legendariska heavy metal-gruppen Iron Maiden.Tröjan kombinerar West Hams byteströja svart med Premier League-klubbens ikoniska klarhet och himmelsblå. Ett rödbröstband har Iron Maiden-logotypen med "IMFC" som visas i det vanliga kittillverkningsutrymmet.West Ham x Iron Maiden 2022/23-tröjan har ett klassiskt Hammers-vapen som favoriserats av bandets ledare, Steve Harris. En ny Hammer and Bass-sköld är placerad på skyltningsområdet ovanför Harris nummer 11. Titeln på den klassiska Maiden-låten 'Die With Your Boots On' är placerad på de nedre ytterärmarna.
Japan fotbollströjor för Colo-Colo herr- och damlag.Båda tröjorna använder guldbaser som ett erkännande av tioårsdagen sedan Colo-Colo vann Copa Libertadores Feminina 2012. Herrarna har samma adidas-design med pikékrage som lagets nuvarande hemma- och bortatröjor.Den är accentuerad med svart vid kragen och sidopanelerna. Colo-Colo 22/23 adidas damkit har en v-ringad hals med vita detaljer.Italienska Serie A-ställningsledare SSC Napoli har släppt ett julkit 2022 från den tekniska partnern EA7 (Emporio Armanis sportklädeslinje).Den sjätte Napoli EA7-tröjan som släppts för säsongen 2022/23 hittills har samma rundad hals, raglandesign som den andra tröjan i klubbens nuvarande matchsortiment.Den har SSCNs ljusblå hemma som bas med rött vid kragen och ärmsluten. Ett stort tryck av en ren som bär en tomteluva placeras under sponsorlogotyperna på framsidan av satsen. "SSCN" är tryckt i vitt på signoffområdet.
Den populära Günstig Trikots Fußball Kinder har släppt sitt 125-årsjubileumspaket från Kappa France.Den jubileums- grön- och vitrandiga tröjan designades av Phil Delves som en del av en Fiverrr-tävling där Red Star-fans röstade fram vinnaren.Det nya kitet bars av Red Star FC:s seniorlag under deras Championnat National-seger mot AS Nancy i fredags.Mexikos Chivas de Guadalajara har släppt sitt tredje kit 2022/23 från den mångårige tekniska partnern PUMA Football.Tröjan återupplivar en populär design som bars av Rebaño Sagrado (Sacred Flock) i mitten av nittiotalet. Den har Chivas berömda vertikala ränder i rött och mörkblått. Varje rand är kantad med tunnare vita ränder.Ärmarna kombinerar ett stort block av mörkblått med rött och vitt på framsidan. Baksidan av tröjan är marinblå med en Chivas gethuvudsymbol på bakkragen i vitt. PUMA- och sponsorlogotyperna på kitet är också vita.