hx201314's blog

Warrix heeft het derde tenue voor manchester united tenue kids uitgebracht. De voornamelijk witte trui voegt zich bij de nieuwe thuis- en uittruien van The War Elephants in hun wedstrijdassortiment voor hun FIFA Wereldbeker 2026-kwalificatie en AFC Asian Cup-campagnes.Het Thailand 23/24 derde shirt heeft een op maat gemaakt ontwerp met ronde hals van Warrix met een pixelpatroon in het rood en blauw van de Thaise nationale vlag op de schouders en mouwen. Warrix noemt het ontwerp “BLOXELS” en zegt dat elke trui een unieke combinatie ervan zal hebben. De afbeelding is bedoeld om het concept van “VERANDERING” voor een betere samenleving te symboliseren.Witte korte broeken en sokken met rode en blauwe details completeren het derde uniform van Thailand 2023/24.De badge op het shirt combineert rood met een witte achtergrond. De adidas-schouderstrepen op de tenues zijn blauw, terwijl de halslijn, het adidas-logo en de sponsorlogo's ook wit zijn.Ongelooflijk. Ik schaam me. “Ik moet nu hier binnenkomen en proberen de club te verdedigen en alsjeblieft om hulp vragen, want het is een absolute schande dat dit doelpunt is toegestaan. Een absolute schande.”
adidas Originals heeft een throwback-voetbalshirt uitgebracht, voetbalshirt met naam kind geïnspireerd op de shirts die het Mexicaanse nationale voetbalteam in 1985 droeg.Het Mexico adidas Originals 1985 tenue heeft een basis in het vaak gebruikte uitwit van El Tri. Het heeft een klassieke v-hals die een vaste waarde was in de truien van het Mexicaanse nationale team totdat een polokraag werd geïntroduceerd voor de FIFA Wereldbeker 1986.Het groen, wit en rood van de Mexicaanse nationale vlag vallen op op de geribde halslijn en mouwboorden. Op de ruit zijn een Federación Mexicana de Fútbol Asociación-embleem uit de jaren 80 en een ouderwets adidas Trefoil-logo geborduurd.Nog steeds op jacht naar een plaats in de UEFA Champions League-ronde van 16, heeft record Deense Superliga-kampioen FC Kopenhagen (FC København) hun derde tenue voor 2024 van adidas Football uitgebracht.Het nieuwe wisselshirt van FCK maakt gebruik van een ontwerp met ronde hals uit de adidas teamwear-catalogus 2023/24. Het heeft een frontaal ontwerp met hoekige banden die het wit, donkerblauw en rood van het FC Copenhagen-embleem combineren.Het derde adidas FC Copenhagen 2024 tenue wordt aangevuld met een rode korte broek en sokken met donkerblauwe en witte details.
Goedkope voetbalshirts kids Dit nieuwste ontwerp vervangt de eerder uitgebrachte oranje secundaire verandering 2023-24 voor de War Elephants en is in “National White” met grafische versiering in blauw en rood op de schouders en mouwen.Het shirt is voorzien van de “COMBA+ COOL”-technologie, heeft ook een volledig gekleurd embleem en het tenue van de internationale AFC en AFF wordt aangevuld met bijpassende witte korte broeken en sokken.Mikel Arteta heeft tot vrijdag de tijd gekregen om te reageren op de aanklacht van de voetbalbond voor opmerkingen die hij maakte na de nederlaag van Arsenal tegen Newcastle eerder deze maand. De Gunners-baas noemde het besluit van de VAR om het doelpunt van Anthony Gordon in de 1-0-nederlaag van zijn ploeg op St. James' Park “een absolute schande”. Arteta is beschuldigd van overtreding van FA-regel E3.1 en had aanvankelijk tot dinsdag de tijd om zijn reactie te geven. Die deadline is nu echter verlengd tot vrijdag op verzoek van de Gunners, de PA persbureau heeft het begrepen. De VAR controleerde drievoudig of de bal uit het spel was gegaan vóór de voorzet van Joe Willock, of Joelinton een fout had gemaakt op Arsenal-verdediger Gabriel en of Gordon buitenspel had gestaan. Arteta kon zijn woede na de wedstrijd niet verbergen en zei: 'Je moet praten over hoe dit doelpunt in vredesnaam stand heeft kunnen houden?
Goedkope Voetbaltenue Kids Erik ten Hag haalt tactische redenen aan voor de recente uitsluiting van Raphael Varane bij Manchester United.Manchester United-baas Erik ten Hag zegt dat de recente weglating van Raphael Varane in de basis te wijten is aan tactische redenen.Vorig seizoen speelde de Fransman naast Lisandro Martinez het hart van de verdediging van United.Het recente gebrek aan starts van de dertigjarige heeft echter vragen doen rijzen over zijn positie in de defensieve pikorde op Old Trafford.Varane zat in drie van de laatste vier wedstrijden van United op de bank en Ten Hag heeft nu een verklaring gegeven waarom.Voorafgaand aan hun thuisduel tegen Luton Town benadrukte hij dat hij geen problemen heeft met de centrale verdediger: "Absoluut niet.Zoals ik al zei, het gaat om tactische redenen waarom ik voor deze partnerschappen heb gekozen. Ik denk dat Harry [Maguire] en Jonny [Evans] het goed hebben gedaan.
"Vorig jaar speelde Harry niet veel, Goedkope Voetbalshirts kopen dus ik was erg blij met de prestaties van Rapha. Ik ben altijd blij geweest met zijn prestaties."Maar op dit moment speelt Harry heel goed en is er interne concurrentie."Tijdens de 4-3 Champions League-nederlaag van United tegen FC Kopenhagen werd Varane in de eerste helft ingezet voor de geblesseerde Evans.Ten Hag heeft gesuggereerd dat hij en Maguire ondanks hun gecombineerde ervaring niet het beste duo bij de club zijn: "Er zijn momenten in bepaalde wedstrijden waarop ze samen kunnen spelen en ze hebben al bewezen dat ze het kunnen."Maar de opbouw is niet zo vloeiend als een van hen vanaf de linkermiddenverdediger speelt, omdat ik denk dat Licha [Lisandro Martinez], uiteraard, Luke Shaw, uiteraard, Jonny Evans en Victor Lindelof, rechtsbenig zijn.""Maar ze kunnen heel comfortabel met hun linkerhand spelen en de juiste hoeken maken, dan kun je een betere formatie opbouwen waar je kunt beginnen met spelen."
Voetbaltenue kind Varane kwam dit seizoen slechts in acht van de zeventien wedstrijden van United in alle competities aan de start.Nu Evans niet beschikbaar is voor het bezoek van Luton, hoopt hij te worden opgenomen in de basiself en United te helpen een vorm terug te krijgen terwijl het 8e staat in de Premier League."Ik dacht: 'Wat een...' Mag ik het zeggen? 'Wat een k***!' En toen zat ik naast hem in de kleedkamer en we gingen verder als een huis dat in brand stond! Dus ik dacht: 'Ach, misschien zijn het maar de eerste indrukken.'"Gabby sprak vervolgens over zijn ervaring in het spel en zei dat een dergelijk geval niet zeldzaam is: "Dat gebeurt veel in het voetbal."Je praat met spelers en ze zullen zeggen: 'Ah, die speler tekent.' En dan tekent de speler en denk je: 'Oh, het gaat goed met hem.'"Maar als je met ze op het veld speelt, denk je: 'Ah, hij was degene die er altijd voor zorgde dat spelers van het veld werden gestuurd of op het veld terechtkwamen.'"
Goedkope Voetbalshirts Kids Atalanta BC, de Italiaanse Serie A-voetbalclub die sinds 1907 naar de stad Bergamo is vernoemd, heeft zijn derde tenue voor 2023/24 gelanceerd, ook bekend als de “Bergamo City Edition”, als eerbetoon aan zijn geboorteplaats.De trui, ontworpen door Joma, de technische sponsor van de Nerazzurri, is een mix van innovatie en duurzaamheid, omdat er gebruik wordt gemaakt van 100% gerecyclede stoffen, en stijl, met verfijnde details.Eén van deze details is een plattegrond van de stad Bergamo, die met een ton-sur-ton techniek subtiel op de voorkant van het shirt is gedrukt.Het Atalanta 23/24 Joma derde tenue heeft een stijlvolle polokraag, met zwart-blauwe strepen aan de buitenkant en "Bergamo, BG" letters aan de binnenkant. Ook de mouwen hebben zwart-blauwe ribgebreide manchetten.
De jacquardstof van de jersey, Bayern Munchen shirt goedkoop gemaakt van 100% gerecyclede bronnen, heeft een 3D-effect. Het shirt is ook voorzien van de slogan ‘La Maglia Sudata Sempre’ (‘Zweet altijd het shirt’) aan de binnenkant van de kraag en het logo ‘Atalanta Bergamo’, met een ster erboven, op de nek om de verbinding tussen de club en zijn stad.Ter ere van het rijke culturele erfgoed van Keulen hebben de Duitse Bundesliga-club 1. FC Köln en zijn officiële tenuepartner Hummel een speciaal ontworpen carnavalsshirt voor 2023/24 onthuld. Deze unieke trui combineert de traditionele charme van de Keulse carnavalskostuums met een modern sportontwerp, waardoor een visueel spektakel ontstaat dat de essentie van de unieke cultuur van de stad vastlegt.Het Hummel 1. FC Köln 2023/24 Carnaval-shirt heeft een boeiend goudpatroonontwerp dat zijn inspiratie haalt uit de ingewikkelde elementen die te vinden zijn in traditionele carnavalskostuums. In het hart van dit ontwerp neemt de geliefde FC Köln-mascotte, Hennes de geit, een prominente plaats in, harmonieus verweven in het gouden motief.De gouden accenten in het hele ontwerp zijn een eerbetoon aan de lange traditie van carnavalskleding en symboliseren de onbreekbare band tussen de club en haar gepassioneerde supporters.
“We zijn er trots op om met 1. FC Köln samen te werken aan het creëren van een goedkoop voetbaltenue kind dat niet alleen de cultuur en geest van Keulen laat zien, maar ook traditie en innovatie samenbrengt. Dit ontwerp vertegenwoordigt echt de samensmelting van cultuur en sport, en we hopen dat zowel spelers als fans het met enorme trots zullen dragen”, zegt Hummel CEO, Allan Vad Nielsen.Geïnspireerd door de traditionele carnavalskostuums, combineren het V-vormige patroon en de strepen op het shirt het rijke culturele erfgoed van Keulen naadloos met de sportieve geest van 1. FC Köln.In de kern van het tenue staat, naast de logo's van Hummel en 1. FC Köln, het wapen van de stad. Deze integratie symboliseert de onafscheidelijke verbinding tussen de club, de stad en haar toegewijde fanbase, waardoor de essentie van Keulen in elke steek wordt samengevat.