Atletico Madrid 120-årsjubileum Nike Kit from Mayne's blog

För att fira deras 120-årsjubileum kommer spanska LaLiga-laget Billiga Fotbollströjor att ta på sig ett blått och vitt kit inspirerat av det som de första spelarna i dess historia bar. Nike-tröjan, med det ursprungliga klubbmärket på bröstet, är en hyllning till den som användes för den första matchen i Atletis historia.Atlético de Madrids 120-årsjubileum Nike-tröja kommer att bäras denna onsdag i LaLiga-matchen mot Mallorca, i fotspåren av de första Atlético de Madrid-spelarna i deras historiska debut.Atlético de Madrid-klubben grundades den 26 april 1903 som en gren av Athletic Club av en grupp baskiska studenter som bor i Madrid. Athletic Club bar också blått och vitt på den tiden. Det första Atlético Madrid-vapen bestod av ett bälte som omgav en fotboll med de sammanflätade initialerna av Athletic Club. Atéticos berömda hem rött och vitt antogs 1911. Dess märke ändrades 1917.Tillverkad av Le Coq Sportif, den sekundära förändringsversionen 2023 kombinerar vitt, grönt, guld och marinblått med en stiliserad randeffekt och har två krön på bröstet.
Fotbollströjor med tryck Urawa Red Diamonds har släppt en specialutgåva tröja när de möter Al Hilal SFC i den andra delen av årets AFC Asian Champions League-final på Saitama Stadium den 6 maj.Skjortan kombinerar det välbekanta hemröda med svarta detaljer från Urawa Reds hemmakit på en ny design med rundad hals från Nike. En sublimerad serie av block och linjer med gradienteffekter visas på framsidan av satsen. Svart ger kontrast vid halsringning och ärmslut. En japansk flagga är placerad under Urawa Red Diamonds vapen. Ett vitt tryck som innehåller logistiken för hemmamötet med Al Hilal placeras på mitten av bröstet.Portugals landslag i fotboll för damer kommer att göra sitt första globala mästerskapsframträdande vid 2023 FIFA Women's World Cup i Australien och Nya Zeeland. Teamet kommer att bära nya Nike-kit som hyllar landets rika konstnärliga, kulturella och historiska arv.Inspirerad av modern konst och mode, hyllar Portugals FIFA Women's World Cup 2023 National Team Collection landets arv av maritim utforskning och konstnärliga uttryck.
Billiga Nederländerna tröjor Hemmadressen är en djärv röd färg som återspeglar den nationella flaggan och stoltheten. Bortapaketet är en färgstark och unik design som hyllar landets ikoniska calçada Portuguesa trottoarmönster.Portugal slås ihop med titelförsvararna USA, Nederländerna och Vietnam i gruppspelet i VM 2023.Klubben har gjort ett långsiktigt åtagande att bära detta kit för både säsongerna 2023 och 2024, som en del av deras tvååriga cykel för hemmadräkter.Det nyligen avslöjade Home Kit återinför de primära ljusblå ärmarna i en tvåfärgad blå färg. Satsen visar ett geometriskt mönster som innehåller viktiga ord som "FMFC", "917", "FLOCK", "1856" och "608". Det upphöjda märket på satsen förstärker dess design, medan de mörkblå ärmkåporna, den överlappande kragen och den alternativa logotypen på baksidan sätter en pricken över i:et till den nya looken.Med debut i det belgiska (Jupiler) Pro League-slutspelet 2022-23, är Nike-utgåvan i blå nyanser presenterad i randigt och har stiliserade raglanärmar och vita detaljer.Partnerlogotyperna är i vitt och matchar spelarens personliga anpassning som backas upp med en gyllene grafik, medan vapen är i fullfärg och kitet kommer att kompletteras med vita shorts och blå strumpor.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment