USA-VM för damer 2023 Nike hemmatröja from Mayne's blog

Billiga Fotbollströjor har släppt hemmatröjan som kommer att bäras av försvarsmästarna USA vid FIFA Women's World Cup 2023. Tröjan ansluter till USA:s 2023 dam- och herrlag på bortaplan i deras senaste matchserie.Enligt U.S. Soccer designades tröjan med spelarnas input, som är pionjärer och innovatörer inom sitt område. Färgerna och stilen på uniformerna speglar deras inflytande och inspiration. Nikes designers hämtade också från abstrakt expressionism, en rörelse som uppstod i New York på 1940-talet och flyttade konstvärldens fokus från Europa till USA, precis som USA-laget gjorde för damfotboll.Uniformerna har en unik USA "signatur" som är handmålad med bläck på papper. Detta är en hyllning till de abstrakta expressionistiska konstnärerna, som skulle signera sina målningar med sin egen stil.
Argentina fotbollströjor, som kommer att bäras för första gången i tvåspelsserien mot Irland den 8 och 11 april i Austin, Texas och St. Louis, utmanar traditionen att bära vitt hemma och har en anpassat droppfärgsteknikmönster.Mönstret representerar mångfalden och enheten hos USWNT-spelarna och deras personligheter. Den är skapad genom att använda en actionmålningsmetod som gör varje tröja annorlunda. Tröjan har också guldmärke för att fira lagets fyrafaldiga världscupmästarstatus och är ihopkopplad med blå shorts och vita strumpor.U.S. Soccer och Nike har släppt United States 2023 herr- och damlandslagets bortatröja. Den kommer att bäras av USA vid sommarens FIFA Women's World Cup 2023 och CONCACAF Gold Cup och för internationella vänskapsmatcher.Bortauniformen, som kommer att bäras av både USWNT och USMNT, har skräddarsydda stjärnor och ränder på ärmsluten – en diagonal rand med korsande stjärnor – och en halsringning som även har röda blad, formade för att se ut som spetsen på stjärnor.
Billiga Fotbollströjor, patriotiska nickar till de dolda former som är inspirerade av abstrakt expressionistisk konst. Borta tröjan kommer att paras ihop med blå shorts och strumpor.Den billiga fotbollströjamodellen är gjord av högpresterande stickat, utrustad med den senaste tekniken för att förbättra hastigheten genom prestanda och estetik. Det speciella garnet på ärmarna ger tröjan en touch av fart. Det uppenbara nätet i bröstet och ryggen är exakt ritat baserat på idrottarens feber- och svettdata och erbjuder optimal andningsförmåga. Den nya Thermal Transfer Team-logotypen är 64% lättare än tidigare och det är den mest andningsbara teamlogotypen. En vävd rand visas bakom den snyggt designade kragen, som är renderad i himmelsblått och fluorescerande gult, vilket återspeglar jerseytemat. Dessutom visas orden "CITY" efter kragen.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment