Ny Italien Adidas fotbollströja 2023-24 from Mayne's blog

Det här är de nya italienska Billiga Fotbollströjor, de nya hemma- och bortatopparna för det italienska landslaget. Kiten är de första som produceras av Adidas efter att de tecknat ett avtal med FIGC för att ersätta Puma som kitpartners efter världscupen. Seniorlaget kommer att bära denna nya Adidas-uniform för första gången mot England i mars 2023 i Neapel.Två tröjor har släppts för de regerande europeiska mästarna att bära under säsongen 23-24 - ett blått hem och en benvit suppleant, båda med en marmorinspirerad design, med Adidas ord.Cupen har sina egna lagar, men Bayern dominerar Bundesliga: De tyska rekordmästarna har förlorat bara en av sina senaste 39 Bundesliga-matcher mot Freiburg (30 segrar, åtta oavgjorda) – i maj 2015 borta med 2-1. Baden har varit utan seger mot FCB i 13 Bundesliga-matcher (tre oavgjorda, tio förluster), längre än mot något annat lag.
PSG tröja barn har klubbens mest klassiska färgkombination - vit och marinblå. Det finns ingen Volt, i motsats till kiten för säsongerna 2022-23 och 2020-21.Det som gör Tottenham 23-24 hemmadräkt unikt är den grafiska designen. Den har en subtil heltäckande grafisk design av olika former, inklusive cirklar, diagonala linjer och fyrkanter.I motsats till de första ryktena har Spurs 23-24-hemdräkt inga iriserande logotyper. I själva verket är det bara Tottenham 2023-2024 på bortaplan som har skimrande logotyper.Eric Maxim Choupo-Moting var i startelvan för första gången den här säsongen i 5-0-vinsten mot Freiburg och gjorde sitt första mål för säsongen med målet att göra 2-0. Kamerunen har nu gjort tio mål den här Bundesliga-säsongen – ingen annan spelare har gjort fler sedan den där duellen i mitten av oktober (Freiburgs Vincenzo Grifo och Frankfurts Randal Kolo Muani har också gjort tio gånger).
För att fira den brasilianska sidans 80-årsdag har de interna designerna - Billiga Fotbollströjor varumärke - ett "80"-mönster i basen för att markera årsdagen och består av ett grönt hem och vitt bort.Teamet grundades den 6 april 1943 och kommer att kombinera jubileumströjorna med vita shorts och gröna strumpor för hemmet och det omvända för borta, med utbytbarhet också ett alternativ för kiten.Den strukturerade basen med röda och svarta ränder med djurtryck är överlagd med leverantörens logotyp och fullfärgsvapen, medan den övre delen av ryggen/nacken har tryck av "DEUS ME LIVRE NÃO SER VITÓRIA" i kontrasterande vitt.Shortsen är svarta och satsen kommer att kompletteras med kompletterande strumpor.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment