PSG tröja barn Atlético Madrid 120-årsjubileumströja from Mayne's blog

Billiga Fotbollströjor För att fira deras 120-årsjubileum kommer spanska LaLiga-laget Atlético de Madrid att ta på sig ett blått och vitt kit inspirerat av det som de första spelarna i dess historia bar. Nike-tröjan, med det ursprungliga klubbmärket på bröstet, är en hyllning till den som användes för den första matchen i Atletis historia.Atlético de Madrids 120-årsjubileum Nike-tröja kommer att bäras denna onsdag i LaLiga-matchen mot Mallorca, i fotspåren av de första Atlético de Madrid-spelarna i deras historiska debut.Atlético de Madrid-klubben grundades den 26 april 1903 som en gren av Athletic Club av en grupp baskiska studenter som bor i Madrid. Athletic Club bar också blått och vitt på den tiden. Det första Atlético Madrid-vapen bestod av ett bälte som omgav en fotboll med de sammanflätade initialerna av Athletic Club. Atéticos berömda hem rött och vitt antogs 1911. Dess märke ändrades 1917.Erreà och Middlesbrough har återutgett de ikoniska hemma- och bortatröjorna från säsongen 1994/95, när Bryan Robsons lag säkrade sin plats i engelska Premier League under sin sista säsong på Ayersome Park.
Det distinkta röda hemmastället har blå, PSG tröja barn vita och röda accenter och en elegant pikékrage med klubbens logotyp över hjärtat.Bortaskjortan i vintagestil har gröna och bruna ränder med tunna bärnstensfärgade linjer och en matchande logotyp över hela skjortan.För att uppmärksamma deras 120-årsjubileum den 26 april släppte Atlético Madrid ett kit inspirerat av det som bars i deras första match någonsin, med det ursprungliga klubbmärket på bröstet och det ursprungliga blåvita färgschemat.Klubben använde dessa färger fram till 1911 då de bytte till sitt nuvarande röda och vita kit.De kommer att bära detta nya blåvita kit på onsdag i sin LaLiga-match mot Mallorca, precis som de första Atleti-spelarna gjorde i sin historiska debut.Detta är den nya Djurgårdens IF Fotbollsförening bortatröja från adidas. I röda toner med en grafisk tung trunk, 2023 års ändringssläpp för den svenska allsvenska sidan ser den tyska leverantörens varumärke visas i guld och vapen i helfärg. Satsen har har debuterat med matchande shorts och strumpor, vilket bildar en nominellt enfärgad outfit.
Detta är den speciella Urawa Red Diamonds-fotbollskläder barn med tryck för den japanska J1 League-sidans kommande tvåbenta 2022 AFC (Asian) Champions League-final mot den saudiska sidan Al-Hilal. Den röda Nike-basen med nyfiken grafik är överlagd med klubbvapen i fyrfärg, en gyllene Nike Swoosh och varumärket Mitsubishi i den centrala sponsringspositionen. Många sponsor-/partnerlogotyper saknas på grund av AFC-reglerna men det finns ett manus som hänvisar till den utdragna turneringsavgöraren och även en japansk flagga för att beteckna landet de röda kommer att vara representerande i matchen - där de kommer att kombinera tröjan med kompletterande shorts och strumpor för att bilda ett kit.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment