Danmark 2023 Hummel-kits för VM för damer from Mayne's blog

hummel och danska Billiga Fotbollströjor (Dansk Boldspil-Union) har presenterat Danmarks FIFA Women's World Cup 2023 hemma- och bortatröjor för damlandslaget. De röda hemma- och vita bortakläderna hämtar inspiration från popkonsten och hyllar de danska kvinnorna som superhjältar. Spelarna kommer att debutera tröjan i fredagens vänskapsmatch mot Sverige.Det råder ingen tvekan om att vi är otroligt stolta över det danska damlandslaget, och vi är stolta över att kunna presentera en ny landslagströja som de kommer att bära för världens största fotbollsturnering”, säger hummels vd Allan Vad. Nielsen och fortsätter.Vi hoppas att den här tröjan kommer att inspirera laget till ännu en exceptionell prestation i det kommande världscupen och skapa oförglömliga fotbollsögonblick för alla danska fans”, säger Peter Møller.
Barn Fotbollskläder är olik alla andra landslagströjor vi har sett tidigare. Tillsammans med DBU har vi skapat en design som hyllar de kvinnliga spelarna som superhjältar, och vi har hämtat inspiration från en vild popkonststil för att skapa något riktigt iögonfallande. Vi tror att den här tröjan understryker hur coola de danska kvinnorna är, och vi kan inte vänta med att se dem bära tröjan på planen.”Popkonst, som har sitt ursprung i England och USA under mitten av 1950-talet, är en bildkonströrelse som hämtar inspiration från konsument- och populärkulturens värld, särskilt massproducerade bilder som reklam och tecknade serier. DBU och hummels senaste tröjadesign hämtar ledtrådar från denna rörelse, med serier som en viktig inspirationskälla.Peter Møller, fotbollsdirektören för DBU, är exalterad över de nya landslagströjorna som hyllar de danska spelarna.”När damlandslaget fortsätter att göra anmärkningsvärda framsteg har de verkligen fångat danskarnas hjärtan, både på och utanför planen. Det är därför vi är glada över att samarbeta med hummel för att designa en tröja som hyllar dessa begåvade idrottare som förebilder.
Cavalry FC har avslöjat sitt kanadensiska Premier League-bortställ för säsongen 2023, som innehåller designelement som hedrar skönheten i Albertas landskap.Den primära färgen på det alternativa kitet är svart, med blixtnedslag över tröjan för att skapa en ren och enkel design som tänder passion inom klubben.Macron, den officiella tekniska leverantören av kanadensiska Premier League, har avslöjat Halifax Wanderers 2023 Borta tröja.Klubbens alternativa kit för i år, som heter 'The Community Kit', är en hyllning till Halifax Wanderers supportrar.Halifax Wanderers hemmatröja 2023 har avtäckts, producerad av den kanadensiska Premier Leagues officiella tekniska leverantör, https://www.nogometnionline.com,Macron.Satsen har ett unikt utseende som representerar landskapet i Nova Scotia. Teamet hedrar provinsens berömda landskap och passion för sport med sitt 2023 Primary Kit, med ett sublimerat mönster genom hela skjortan som representerar de svarta granitklipporna skulpterade av havet.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment