dresi Inter Miami Messi 10-SS Lazio 2023/24 Mizuno domači, gostujoči in tretji kompleti from Mayne's blog

dresi Inter Miami Messi 10 SS Lazio je predstavil svoje nove domače, gostujoče in tretje drese Mizuno 2023/24 za svojo prihajajočo sezono v italijanski Serie A, Coppa Italia in UEFA Ligi prvakov. Dresi so poklon 50. obletnici naslova I Biancocelesti (Beli in nebeško modri) v sezoni 1973/74 v Serie A.Domača srajca Lazio 23/24 Mizuno je nebesno modre barve z belim ovratnikom in manšetami. Na sprednji strani majice je Olimpijin orel, simbol kluba, v subtilnem reliefnem dizajnu. Majica se zgleduje po domačem dresu 1973-74, ki ga je nosila legendarna ekipa, ki jo je vodil Tommaso Maestrelli.Gostujoči dres ekipe SS Lazio 2023/24 je mornarsko modre barve z belimi detajli. Na sprednji strani majice so vtisnjene tri črte v barvah italijanske zastave: zelena, bela in rdeča. Črte predstavljajo ščit, ki ga je Lazio osvojil v letih 1973-74 s Chinaglio in njegovimi soigralci. Majica je zasnovana tako, da pokaže ponos in strast kluba v kampanji UEFA Lige prvakov.
Poceni nogometni dresi je bele barve z mornarsko modrimi detajli. Sprednji del srajce ima geometrijski vzorec prepletenih črk "L", ki pomenijo "50" v rimskih številkah. Vzorec je poklon 50. obletnici scudetta in slavi starega Rima. Majica ima klasičen in eleganten videz, ki odraža zgodovino in kulturo kluba. Dres spremljajo mornarsko modre kratke hlače in nogavice z enakim črko L na straneh.Nova podpisnica kluba Al-Nassr FC Sadio Mané je razkrila ekipo za goste, ki jo bodo on in igralci, kot so Cristiano RonaldoAlex Telles in ostali člani savdske ekipe Pro League, nosili v domači sezoni 2023/24 in v sezoni AFC Lige prvakov.Temno zeleni dres uporablja preprost dizajn Nike Football z zaobljenim ovratnikom z vrsto navpičnih črt v tonu na sprednji strani. Vsi drugi elementi majice so zlati, vključno z grbom Al-Nassr, Nike Swoosh, logotipi sponzorjev ter natisi imena in številke igralca. Območje za odpis kompleta ima zlati tisk, ki temelji na državnem grbu Savdske Arabije.
Manchester City dresi 2024 je poklon veličastni zgodovini in tradiciji Athletic Cluba iz Bilbaa, ki letos praznuje 125. obletnico. Rdeče in bele črte, klubski grb in ekskluzivni detajli znamke Castore.Ikurriña (baskovska zastava) na zadnji strani vratu ima tudi poseben logotip v spomin na ta mejnik. Srajca ima eleganten ovratnik z V-izrezom z rdečimi in črnimi poudarki na manšetah. Komplet dopolnjujejo črne kratke hlače in črne nogavice z rdečimi in belimi črtami na vrhu.Dres ima tudi dinamično grafiko, ki se poklanja levom San Mamesa, vzdevku naših igralcev, ki se vedno borijo s pogumom in duhom. Grafiko je navdihnila legenda o svetem Mammu, ki so ga Rimljani vrgli levom, a jih je uspelo ukrotiti in oditi nepoškodovan.Privlačen komplet, ki je zasnovan za ležerno in družabno nošenje, bodisi v parku, na počitnicah ali večernem izhodu, predstavlja Brentford kjerkoli na svetu.Barve dresa so mornarska, roza in turkizna. Pisane oblike in senčenje so uporabljene za upodobitev krila čebele, ki je prikazano na klubskem grbu. Ta glavni vzorec se uporablja tudi kot obroba na ujemajočih se turkiznih kratkih hlačah.kjer harmonično sobivata tradicija in inovativnost. Komplet, ki je bil nekoč znan kot mesto jekla, se poklanja tej bogati zapuščini, hkrati pa pogumno sprejema brezmejne možnosti prihodnosti.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment