Nogometni dresi Juventus Novi gostujoči dres PSV Eindhoven 2023-2024 from Mayne's blog

Nogometni dresi Juventus Majica ima globoko črno podlago, poudarjeno z izrazitim geometrijskim vzorcem. Na tem ozadju sije živahna fluorescentna magenta, ki ponoči spominja na neonski sij.Izrez "V" subtilno združuje oba odtenka, dizajn pa zaokrožijo črne kratke hlače v kombinaciji s fluorescentno magenta nogavicami.Štiriindvajsetkratni nizozemski prvaki Eredivisie in zmagovalci pokala KNVB prejšnje sezone PSV Eindhoven so zaključili izdajo svoje ponudbe za tekme 2023/24 z oddajo nove domače opreme.
Otroški Nogometni dresi Domači dres PSV 23/24 je majica ob 110. obletnici. Kot taka se oprema oddaljuje od slavnih klubskih rdečih in belih navpičnih črt v korist pretežno rdeče barve, ki se zgleduje po domačih majicah moštva iz zgodnjega dvajsetega stoletja. Vendar se na sprednji strani pojavi vrsta tonskih črt, ki ohranjajo črtast videz.Domači dres PSV 2023/24 ima nov dizajn polo ovratnika z belim v-izrezom in ujemajočimi se manšetami na rokavih. Logotipi in zvezde nad grbom PSV so zlati, logotipi sponzorjev na kompletu pa beli.Bele kratke hlače z rdečimi in zlatimi detajli dopolnjujejo domačo uniformo PSV Eindhoven 23/24 PUMA. PSV bo svojo sezono 2023/24 Eredivisie začel proti Utrechtu v soboto na stadionu Philips.Brainport Eindhoven je prikazan na sprednji strani dresa, z Good Habitz na zadnji strani majice. Temno modre kratke hlače in nogavice v barvi šampanjca dopolnjujejo videz novega gostujočega dresa PSV za 2023/2024.
Nogometna majica Philips SV 2023-2024 se razlikuje od njihove običajne ponudbe, z dvema tonoma rdečih črt namesto običajnih belih in rdečih.je uporabila svojo elegantno šablono z ovratnikom, z belim delom v.Bele manšete in logotipi sponzorjev se ujemajo s to opremo, medtem ko je logotip Puma v zlati barvi na desni strani prsi. Hrbtna stran domače majice Puma PSV Eindhoven 2023-24 je enobarvna v rdečem odtenku. Bele kratke hlače in nogavice zaokrožijo videz nove Pumine uniforme PSV Eindhoven 2023-24.Ta novi zgornji del PSV za goste za 23/24 je predvsem v barvi šampanjca, po besedah proizvajalca Puma, z bordo in modrimi elementi na ovratniku in rokavih, Nogometni dresi komplet kot je razvidno iz spodnjih slik.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment