Manchester City 2023/24 uittenue from Mayne's blog

Het wereldwijde sportkledingmerk Voetbaltenue Kids Kopen heeft samengewerkt met Manchester City om het nieuwste uittenue van de club te lanceren voor de seizoenen 2023/24 van de Premier League, EFL Cup, FA Cup en UEFA Champions League. De geheel witte trui met gouden accenten is een eerbetoon aan het industriële verleden van Manchester door middel van subtiele ontwerpdetails."We wilden een kit ontwerpen die geschikt was voor kampioenen", zegt Marco Mueller, PUMA Senior Head of Product Line Management Teamsport Apparel. “Het shirt combineert moderne designelementen met knipoogjes naar de stad zelf, wat resulteert in iets dat echt resoneert met degenen die het dragen, of dat nu op het veld is of op de tribune. De trui is mogelijk gemaakt door Manchester - een combinatie van industriële kleuren met een traditionele kraag die echt een progressieve maar klassieke stijl geeft.Dit shirt is gemaakt met de innovatieve Dri-FIT ADV-technologie van Nike en zorgt voor meer comfort door snel vocht af te voeren. Het ontwerp is gebaseerd op feedback van sporters en bevat open gaten in gebieden die gevoelig zijn voor hitte, zodat spelers koel blijven tijdens intense momenten.
Goedkope Inter Miami voetbalshirts is geïnspireerd op de fabrieken en magazijnen van Manchester die de textielindustrie en economie van de stad voedden. Er wordt verwezen naar dit industriële erfgoed door middel van een all-over ton-sur-ton grafische print op de trui met een retro gevoel.Serena Gosling, directeur van Integrated Fan Experience en Retail & Licensing, Manchester City zei: “We zijn verheugd om vandaag ons uittenue voor 2023/24 te onthullen, waarmee we ons aanbod van tenues voor het nieuwe seizoen compleet maken. Zowel ons thuistenue ter ere van het 20-jarig bestaan van het Etihad Stadium, dat in mei werd gelanceerd, als ons opwindende derde tenue, dat vorige maand in Tokio werd gelanceerd als onderdeel van onze preseason-tour door Azië, waren enorm populair en braken opnieuw clubverkooprecords. Nu we vandaag ons uittenue lanceren, hopen we dat onze fans ook dol zijn op de inspiratie en het ontwerp van dit tenue.”
Gouden vlamaccenten zijn een knipoog naar het iconische metselwerk van goedkoop voetbaltenue. Aan de binnenkant van de nek toont een symbolisch stadsbeeld van de Manchester-fabriek fabrieksschoorstenen en daken.De authentieke versie van het nieuwe Man City uittenue met geavanceerde ULTRAWEAVE-stof met 4-way stretchvezels om beweging op het veld te optimaliseren. dryCELL-technologie voert vocht af om spelers comfortabel en gefocust te houden.Het Manchester City 2023/24 replica uitshirt maakt gebruik van 100% gerecycled polyester aangevuld met dryCELL-technologie voor zweetbeheersing. Beide versies maken gebruik van stoffen en constructie gericht op topprestaties.Het shirttenue is gemaakt met het oog op duurzaamheid. De replica maakt gebruik van volledig gerecycled polyester, terwijl de authentieke alleen versieringen en decoraties uitsluit. Dit initiatief helpt de impact op het milieu te verminderen.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment