Manchester City 2023/24 tretji komplet from Mayne's blog

Nogometni dresi Inter Miami je v Tokiu na Japonskem, kjer je ekipa na turneji pred sezono, razkrila novo tretjo opremo Manchester Cityja 2023/24. Komplet je navdihnila energija in živahnost Manchestra, mesta, ki nikoli ne spi.Tretji dres Manchester Cityja 23/24 PUMA ima osupljiv električni iskrič vzorec po vsem, z neonsko rožnatimi poudarki na klubskem grbu in partnerskih logotipih. Komplet odraža dinamičen in inovativen stil igre Manchester Cityja ter električno vzdušje, ki obdaja vsako tekmo. Komplet je zasnovan tako, da daje izjavo na in izven igrišča.Zvezni igralec Manchester Cityja in angleške nogometne reprezentance Jack Grealish je dejal: »Nova tretja oprema mi je zelo všeč, je prava paša za oči in bo izgledala sijajno na igrišču – komaj čakam, da jo nosim na naši tekmi proti Bayernu Münchnu ta teden v Tokiu . Bila je neverjetna izkušnja obiskati in snemati našo kampanjo v Tokiu, to je neverjetno mesto in super je, da lahko tukaj med predsezono razkrijemo naš novi komplet.”
Nogometni dresi za otroke sta proslavila predstavitev tretjega kompleta opreme za sezono 2023/24 tako, da sta združila nogomet z japonsko kulturo in posnela vsebino z igralci v ikonični tokijski dvorani Kabuki in z modeli na ključnih lokacijah v Tokiu. Najnovejši Cityjev dres bo na igrišču debitiral 26. julija na japonskem nacionalnem stadionu proti FC Bayern München.Verodostojna različica dresa je opremljena s tkanino PUMA ULTRAWEAVE, 4-smerno raztegljivim materialom, ki zmanjšuje težo in trenje ter omogoča igralcem prosto in udobno gibanje. Dres ima tudi tehnologijo PUMA dryCELL, ki odvaja znoj in ohranja telo suho.S svojim vzorcem električnih isker in neonsko roza klubskim grbom ter partnerskimi logotipi črpa ta komplet navdih iz Cityjevega naelektrenega stila igre in vznemirljivega vzdušja vsake tekme.Tehnologija v dresu Authentic zagotavlja vrhunsko zmogljivost in udobje na igrišču, medtem ko se različica Replica ponaša s tehnologijo za odvajanje znoja dryCELL, ki vas ohranja suhe in udobne skozi igro.
Nogometni dresi komplet gostujočo garnituro za sezono 2023/24 Manchester Uniteda, ki se opira na zgodovino kluba in jo na novo interpretira za novo generacijo zvezdnikov na največjem odru.Nadomestni dres Manchester United 23/24 adidas ima navpične črte, dizajn, ki je bil povezan s klubom v zgodnjih dneh. Zelena barva črt je sodobna različica klubskih prvih gostujočih kompletov, medtem ko beli in bordo-rdeči bloki odsevajo rdeče opeke manchesterskih zgradb.Nočno zelena podlaga doda pridih urbanega sloga, bel rebrast ovratnik pa dopolni svež in moderen videz.Najnovejša majica Red Devils je narejena s tehnologijo HEAT.RDY za igralce, ki jim pomaga ostati udobna med nastopanjem na največjem odru. Navijaška različica dresa ima tehnologijo AEROREADY, ki uporablja materiale, ki ohranjajo občutek suhega telesa z odvajanjem ali vpijanjem znoja.Gostujoča oprema Manchester Uniteda 2023/24 adidas bo debitirala na klubski turneji pred sezono v ZDA, ko se bo Manchester United 25. julija pomeril z ekipo Wrexham A.F.C na stadionu Snapdragon v San Diegu.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment