AC Milan 2023/24 Home Kit from Mayne's blog

Billiga Fotbollströjor för barn och AC Milan har avslöjat I Rossoneris hemmadräkt för säsongerna 2023/24 italienska Serie A, Coppa Italia och UEFA Champions League. Tröjan syftar till att koppla ihop laget, staden och dess passionerade fans ännu närmare.Davide Calabria, Olivier Giroud, Rafael Leão, Mike Maignan Thiaw, Fikayo Tomori och AC Milan har släppt en ny video för att fira lanseringen av AC Milan 23/24 hemmadräkt från Ketelaere.Videon inkluderar även AC Milans damlagsspelare, Kosovare Asllani och Nesrien Bahlouli. Videon belyser huvudelementet i den nya tröjdesignen där "M" fungerar som en länk mellan klubben och staden. Ikoniska delar av staden visas i videon, upplysta av rött och svart ljus för att symbolisera passionen för AC Milan över hela världen.PSG 2023/24 hemmakit innehåller också Nikes banbrytande innovation. Med hjälp av Nike Dri-FIT ADV-teknik håller detta högpresterande tekniska tyg moderna spelare torra under hela 90 minuter och längre fram. Den andningsbara FIT ADV-väven säkerställer att svett avdunstar, vilket hjälper spelarna att hålla sig svala, lätta och behålla sin prestationsnivå fram till slutsignalen.
Bayern München tröjor har en djärv och modern design som återskapar de klassiska röda och svarta ränderna – en symbol för varumärket Rossoneri, som har gjort klubben känd bland sportfans runt om i världen. Den innovativa designen inkluderar en återkommande tonal grafik som återspeglar stadens dynamiska energi, klubbens rika arv och dess centrala roll i ett föränderligt samhälle som alltid blickar framåt.De distinkta nya ränderna skapar ett återkommande "M"-mönster i mitten av tröjan genom de tonala ränderna som representerar staden Milano och klubbens progressiva karaktär. Satsen har också en elegant svart V-ringad krage med svarta ärmslut och kanter och visar stolt 'AC MILAN' i fet stil över nacken.Den autentiska versionen av AC Milans 2023/24 primärtröja är gjord av ULTRAWEAVE-tyg, ett 4-vägs stretchmaterial som minskar vikt och friktion, och dryCELL-teknik som håller dig torr och bekväm. Replikversionen är också gjord av 100 % återvunnen polyester, vilket gör den miljövänlig och hållbar. Båda satserna är helt gjorda av återvunnet material förutom deras trim och dekorationer.Den nyligen avtäckta designen visar upp ett Pars-vävt märke, kompletterat med en vit broderad Errea-logotyp och en nygjord SRJ-sponsorlogotyp. Plagget är tillverkat av 100 % polyester och har en traditionell vit V-ringad krage. Dessutom innehåller den interna nacktejpen en hyllning till engagemanget från våra DAFC Fussball GMBH-investerare i klubben.
Billiga Fotbollströjor har avslöjat den regerande franska Ligue 1-mästarens hemmadräkt 2023/24. Den är inspirerad av en klassisk parisisk design och hyllar den franska huvudstadens unika anda.Denna PSG 23/24 hemmatröja är den senaste produkten från Nike och klubbens mångåriga partnerskap, vilket återspeglar deras gemensamma vision om excellens, innovation och ambition i sportvärlden.PSG:s 2023/24 Nike hemmatröja återvänder till en tröja som bars av parisiska spelare i början av 2000-talet och fångar essensen av Paris Saint-Germain genom en fantastisk design. De röda och vita ränderna, emblematiska för klubben, bleknar gradvis till en levande blå färg, vilket framkallar ljusen som smälter in i den parisiska skyline.Den franska nationalflaggan i tre färger är också närvarande, vilket framhäver Paris Saint-Germains stolthet som den mest framgångsrika klubben i Frankrike, sprider de hexagonala färgerna bortom huvudstaden och inspirerar passion över hela världen.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment