Galatasaray 2023/24 Nike Home Kit from Mayne's blog

Turški prvak Süper Lig Galatasaray Spor Kulübü je opustil domačo opremo Poceni nogometni dresi za domačo in evropsko sezono 2023/24.Dres uporablja novo zasnovo Nike Football z rebrastim zaobljenim ovratnikom in manšetami na rokavih. Majica je v Galatasarayjevi klasični temno rumeni in žgano rdeči polovici. Polmesec in zvezda turške državne zastave sta vključena v krog, izvezen med klubskim grbom in Nike Swoosh na sprednji strani kompleta.Real Sociedad po uspešni sezoni v španski La Ligi in uvrstitvi v skupinski del Lige prvakov UEFA gleda naprej v prihodnost. Klub iz San Sebastiana je predstavil svoj novi domači dres Macron za sezono 2023/24. Debitiral bo na nedeljski tekmi zadnjega kroga La Lige proti prvaku UEFA Lige Evropa Sevilli.Domači dres Real Sociedad 2023/24 Macron spoštuje baskovsko tradicijo in identiteto kluba, hkrati pa vsebuje inovativne grafike in stilske rešitve.Dres je ozkega kroja in je izdelan iz 100% reciklirane tkanine Macron Eco Softlock. Njegov zadnji del je izdelan iz Eco Micromesh, vložki Eco Mesh pa zagotavljajo, da je oblačilo lahko in zračno.
Domača majica Otroški nogometni dresi ima značilne modre navpične črte na belem ozadju, polo ovratnik in mornarsko modre manšete na rokavih. Njegove navpične črte imajo zasenčen grafični dizajn, ki ustvarja rahel 3D učinek, namenjen reprodukciji skulptur. Notranjost vratu je prilagojena z logotipom kluba, logotipom Macron in besedami »Designed in Bologna«. To poudarja dejstvo, da je vsako oblačilo zasnovano, oblikovano in razvito na Macronovem sedežu v Bologni v Italiji.Notranji ovratnik domače opreme Real Sociedada za sezono 2023/24 ima tudi trak s ponovljenim napisom "WE ARE REAL" in prepletenim z Macronovim logotipom. Logotip Macron Hero je na desni strani prsi v beli barvi, medtem ko je grb Real Sociedada na levi strani. Baskovska zastava, Ikurrina, je na zadnji strani vratu iz silikona. Priložene kratke hlače so bele z mornarsko modro vrvico. Nogavice so bele z modro zgornjo obrobo z dvema vodoravnima belo-modrima črtama. Na sredini je širok modri trak z ožjim modrim pasom. Logotip Macron Hero je v višini gležnjev, medtem ko je akronim RS na meču.
Nogometni dresi za otroke Balompié je predstavil svojo domačo opremo hummel za sezone 2023/24 v španski La Ligi, Copa del Rey in UEFA Ligi Evrope.Domača majica Real Betis 2023/24 hummel ima znane klubske zelene in bele navpične črte. Tonski diamanti, ki jih navdihuje pločnik Plaza Nueva, se pojavljajo znotraj zelenih črt v odi mejniku. hummelovi šivroni so uporabljeni v zbledeli zeleni barvi na kompletu z v-izrezom. 'SEVILLA' je natisnjena v črni barvi na območju za znake dresa v znaku domačega mesta Real Betisa.Domača uniforma Real Betis 23/24 bo dopolnjena z belimi kratkimi hlačami in belimi ali zelenimi nogavicami. Prvič ga bodo nosili v torek na pričevalni tekmi dolgoletnega kapetana Betisa Joaquína. Na dogodku se bodo na igrišče vrnile legende LaLige, kot so Roberto Carlos, Raul in Sergio Ramos.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment