Borussia Mönchengladbach 2023/24 PUMA Home Kit from Mayne's blog

Billiga Fotbollströjor och Borussia Mönchengladbach har avslöjat Bundesliga-klubbens hemmadräkt 2023/24. Tröjan är inspirerad av klubbens gyllene era på 1970-talet, då de vann fem tyska titlar, två UEFA-cuper och en DFB-Pokal. Tröjan har också en modern design som speglar klubbens värderingar mod, enhet och passion.Borussia Mönchengladbach 23/24 PUMA hemmatröja har en polohals och en plattstickad krage med detaljer i klubbens färger. Designen är tidlös och nostalgisk och hyllar den klassiska BMG-tröjan från 1970-talet. Skjortan har också en modern look som frammanar 1990-talsstilen."Vi är stolta över att fortsätta vårt partnerskap med Borussia Mönchengladbach och att fira deras framgångsrika historia med denna nya hemmatröja. Våra gemensamma skjortor kombinerar inspiration från det förflutna och nya produktinnovationer. Vi ser fram emot den nya säsongen med förväntan, säger Martin Ulber, PUMA:s chef för Sports Marketing Central Europe.”Vi älskar den nya hemmatröjan från PUMA. Det påminner oss om våra strålande dagar, men det sticker också ut med sin samtida och moderna design, säger Guido Uhle, Borussias auktoriserade officer.Borussia Mönchengladbach säger att deras hemmatröja 2023/24 är en del av PUMAs kampanjmantra som understryker Borussias värderingar: att stå upp för det som är rätt, stå tillsammans mot motgångar och hämta energi från en passion och tro på klubben, både på och utanför planen.
Skjortan visar upp en slående Bayern München tröja barn design som kombinerar lagets lejoninna vapen, som symboliserar deras kraft och styrka på planen, med nyanser av blått.Det moderna all-over trycket hämtar inspiration från landets ikoniska tennglaserade lergods, vilket resulterar i en unik och iögonfallande design.Precis som andra tröjor i Nikes Stadium-kollektion, har den här tröjan replika designdetaljer och svetttransporterande teknologi, vilket säkerställer ett spelfärdigt utseende som återspeglar andan hos de orange lejoninnorna.Nike fortsätter denna tradition med Holland 2023 Women's Home tröja, som innehåller element från tidigare kit för att koppla ihop laget med deras rika framgångshistoria.Som en del av Nikes Stadium-kollektion kombinerar denna tröja autentiska designdetaljer med avancerad svetttransporterande teknologi, vilket ger en spelklar look som fångar andan hos de orange lejoninnorna.
fotbollskläder barn med tryck hyllar landslagets livliga jakt på ett mästerskap 84 med sitt vita och blåa färgschema.Med graffiti-inspirerade accenter på ärmarna och en dekonstruerad England-grafik på insidan, blandar denna throwback-design sömlöst det förflutna med en modern touch.Tröjan är inspirerad av gatukonst och nationalflaggan och har ett heltäckande tryck som förvandlar den till ett riktigt konstverk.Den här tröjan från Nikes Stadium-kollektion kombinerar replika designelement med avancerad svetttransporterande teknologi, och säkerställer en spelklar look som förenar stil med prestanda.Skjortan, i Night Forest/White, har ett fängslande trappinspirerat grafiskt mönster som symboliserar lagets uppstigning på den globala scenen, medan subtila dolda detaljer hyllar deras smeknamn.Designad som en del av Nikes Stadium-kollektion, kombinerar denna tröja replika designfunktioner med avancerad svetttransporterande teknologi, vilket säkerställer en spelfärdig look som fångar Super Falcons anda.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment