Billiga Fotbollströjor Frankrike Rugby-VM 2023 hemma och borta from Mayne's blog

Billiga Fotbollströjor Värdnationen för Rugby-VM 2023 Frankrike har avslöjat sina hemma- och bortatröjor för turneringen. Tröjorna är designade av Le Coq Sportif, ett franskt varumärke som har en lång historia av att stödja rugby i Frankrike och runt om i världen.France Rugby World Cup 2023 hemmatröja är mörkblå med en ljusare nyans av färgen som används på tröjans rundade krage, sidopaneler och ärmslut. Den ikoniska tupplogotypen för det franska rugbyförbundet (FFR) appliceras i rött på vänster bröst med logotypen Rugby World Cup 2023 till höger. Le Coq Sportif-loggan är placerad på mitten av bröstet.En fransk nationalflagga är placerad på den yttre övre delen av ryggen. En inskription av "NOTRE MAILLOT, NOTRE HISTOIRE, NOTRE PAYS" (Our Jersey, Our History, Our Country) är tryckt i vitt på den bakre insidan av halsen.
Liverpool tröja med eget namn bortadräkt använder samma design som den primära tröjan i vitt. Mörkblått ger kontrast vid halsringning, ärmslut och sidorna.Borttaröjan är en slående vit med blå krage, med samma logotyper och ränder som hemmatröjan. Borttaröjan har även ett blått sexkantigt mönster på framsidan, vilket skapar en kontrast mot den vita bakgrunden.Le XV de France inleder sitt Rugby World Cup 2023-lopp mot New Zealand All Blacks på fredag.Den nya versionen av sekundära förändringar är i grönt och detta anger fokus på hållbarhet i designen.Tvärtemot den ursprungliga planen skulle den nyligen skadade offensivspelaren resa till DFB-laget i Wolfsburg denna torsdag. Om detta fortfarande går att förverkliga återstår att se. 20-åringen från FC Bayern, som är i rehabträning efter en avsliten muskelfiber, var egentligen planerad till onsdag kväll.Den första startelvan för Eintracht, som han fick med sina insatser mot Levski Sofia, gick övertygande för Larsson. Svensken kunde ofta läsa spelsituationer och hitta lösningar med sin överblick. Till skillnad från andra spelare i hans ålder spelade han snabba och smarta passningar framåt. Du ser sällan säkerhetskort med honom. Han krävde bollen och blev eftersökt av sina lagkamrater.
Goedkope voetbalshirts kids, med Swoosh-logotypen och vapen fläckiga med färg, och satsen kommer att kompletteras med kompletterande shorts och strumpor.I svart med tatueringsliknande Māori-mönster, den EA7-märkta sekundära ändringen för 2023-24 har gulddetaljer (som anstår en mästare).Den enda färgen förutom detta kommer via Scudetto-skölden på bröstet, och satsen, med ytterligare Emporio Armani-logotyper, kompletteras med svarta shorts och strumpor.Det var den hårt kämpande matchen som även SGE:s huvudtränare Dino Toppmöller förväntade sig. The Hessians hölls oavgjort 1-1 mot FC Köln på den tredje dagen av Bundesliga-matchen. Värdarna fick acceptera ett olyckligt underläge från en straff strax före halvtid och kom tillbaka i slutfasen av matchen för att förbli obesegrade under den nya tränarens ledning. Nu går Eintracht in i landskampsuppehållet med fem poäng på sitt konto och kan inte träna med vissa spelare under den här perioden.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment