Voetbaltenue Kids Kopen FC Barcelona 2023/24 Derde tenue from Mayne's blog

Voetbaltenue Kids Kopen UEFA Champions League-regulier Atlético de Madrid heeft zijn derde tenue uitgebracht voor de Spaanse LaLiga-, Copa del Rey- en UEFA Champions League-seizoenen 2023/24.Het shirt, gemaakt door technische partner Nike van Atleti, is voornamelijk groen met zwarte details aan de zijkanten, binnenkant van de broek, mouwen en kraag. Het shirt is geïnspireerd op en toont het idee van duurzaamheid, wat ook een belangrijke waarde is voor de club.Het Atletico Madrid-embleem en het swoosh-logo van Nike op het derde tenue van 23/24 hebben een gespikkeld effect gemaakt van gerecyclede materialen van schoenzolen en andere producten. Dezelfde materialen worden ook gebruikt aan de binnenkant van de hals van het shirt, waar de zin ‘Play Green. Atleti’ is te zien. Dit is de slogan van een duurzaamheidsprogramma dat de club en haar Foundation promoten.Het derde shirt van FC Barcelona 2023/24 Nike volgt op de lancering van het tweede tenue ter ere van de grondlegger van de speelstijl van Barça, Johan Cruijff. Het nieuwe tenue heeft een felle kleur die de geest en energie van de jonge atleten van de club laat zien. Er zit ook een blaugrana-patroon op, dat ons herinnert aan het DNA van FC Barcelona. De mouwen hebben ook blaugrana-details, terwijl de hoofdkleur van het tenue licht aqua is voor de trui, korte broek en sokken.
Goedkope voetbalshirts met eigen naam Het derde tenue van Atéletico de Madrid 2023/24 maakt deel uit van Nike’s ‘Move to Zero’-initiatief, dat tot doel heeft afval te verminderen en materialen te hergebruiken en te recyclen. De kit maakt gebruik van natuurlijke kleuren, 100% gerecyclede polyestervezels en een nieuw ontwerp dat materiaalverspilling minimaliseert. Het tenue weerspiegelt de toewijding van de club aan milieubescherming en sociale verantwoordelijkheid.Het nieuwe derde tenue voor FC Barcelona in het seizoen 2023/24 is een lichte aquakleur die inspiratie en creativiteit symboliseert. Het weerspiegelt de essentie van Barça, hun geschiedenis, hun speelstijl en hun jonge sterren uit La Masia, die voor iedereen een rolmodel kunnen zijn.Het nieuwste Barcelona-shirt heeft een uniek en innovatief ontwerp en zal worden gebruikt door de eerste voetbalteams, Barça Atlètic en Fundació Barça Echt. De basketbal-, handbal-, zaalvoetbal- en rolhockeyteams zullen het ook als tweede tenue hebben.
Het derde shirt van Goedkope voetbalshirts kind volgt op de lancering van het tweede tenue ter ere van de grondlegger van de speelstijl van Barça, Johan Cruijff. Het nieuwe tenue heeft een felle kleur die de geest en energie van de jonge atleten van de club laat zien. Er zit ook een blaugrana-patroon op, dat ons herinnert aan het DNA van FC Barcelona. De mouwen hebben ook blaugrana-details, terwijl de hoofdkleur van het tenue licht aqua is voor de trui, korte broek en sokken.De heren- en damesvoetbalshirts van het eerste elftal van Barca hebben ook logo's van de belangrijkste partners van de club, met Spotify naast Nike op de voorkant. De mouw van de herentrui van het eerste elftal heeft het Ambilight TV-merklogo, terwijl de mouw van de damestrui van het eerste elftal het Bimbo-logo heeft, als belangrijkste partner van het team en de wereldwijde partner van de Club. Het UNHCR/ACNUR-logo zal ook onder het rugnummer blijven, als onderdeel van de alliantie met de Foundation.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment