Otroški Nogometni Dresi Tottenham Hotspur 2023/24 Tretji komplet from Mayne's blog

Otroški Nogometni Dresi je na torkovi tekmi pokala EFL proti drugemu klubu iz Premier League Fulhamu predstavil svoj tretji komplet za sezono 2023/24.Nova traka za spremembo Spurs je prva uniforma Taupe Haze ekipe North London v njeni zgodovini. Povsod se uporablja črna obroba, ki dopolnjuje edinstveno osnovno barvo.Izdaja tretjega kompleta Tottenham 23/24 zaključuje začetek nove serije tekem Spurs. Zadnji klubski dresi doma in v gosteh so bili izdani čez poletje.Page je dejal:To je odlična zgodba. Vsi smo spremljali dogajanje v finalu play-offa. Vsi smo bili zaskrbljeni, a od tistega dne ni bilo nič drugega kot pozitivnost."Imel je nekaj odličnih novic, vrnil se je v normalno stanje in zdaj igra v Premier ligi, kar je tudi zanj neverjetno.Vedno bo izziv, ko napreduješ v Premier ligo, Lutonu je šlo zelo dobro, da je tam, kjer je s sredstvi, ki jih ima na voljo.
Otroški dresi Neymar Jr izdaja temelji na dizajnu, ki je bil vključen v natečaj oboževalcev za oblikovanje srajce za Die Schwarzgelben - tako kot trenutna različica Home - in navdih za grafično okrasitev večinoma sivo-črne stvaritve je trg "Borsigplatz", kjer Rodili so se BVB.Ovratnik in manšete so v rumeni barvi, kot tudi logotipi Puma in kontrastni greben, komplet pa dopolnjujejo kratke hlače in nogavice.Nova črna oblika je okrašena z rumeno/zlato obrobo, blagovno znamko nemškega dobavitelja in glavnih sponzorjev ter spominsko zvezdo nad klubskim grbom.Josh Sheehan in Wes Burns sta si prislužila odpoklic, ko sta Ollie Cooper in Luke Harris izpadla iz ekipe.Zvezni igralec Fulhama Harris, 18, je bil v ekipi in okoli nje zadnjih 12 mesecev, vendar še ni dobil nastopa."To je ironično, kajne?" je dejal Page. »Luke ni bil vpleten v Fulham in tisti dan, ko sem objavil ekipo, večer preden je na klopi in vstopi.
Morda je razočaranje, Nogometni Dresi Online da grb ni bil spremenjen v črno-rumeni - prikazan je v svoji standardni črno-beli obliki - vendar je komplet lepo dopolnjen z ujemajočimi se črnimi kratkimi hlačami in črnimi nogavicami.Luke Shaw in Mason Mount sta imela težave v prvem tednu sezone, medtem ko poletni podpis Rasmus Hojlund še ni debitiral zaradi pritožbe za nazaj.Tyrell Malacia, Amad Diallo, Kobbie Mainoo in Tom Heaton so izpustili začetek sezone, zdaj pa se izkušeni Varane sooča z urokom na stranskem tiru.Izjava kluba se glasi: "Raphael Varane bo zaradi poškodbe manjkal v ekipi, ko se bo Manchester United v nedeljo pomeril z Arsenalom v Premier League.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment