Tottenham Hotspur 23/24 Nike Home Kit from Mayne's blog

Priljubljeni angleški prvoligaš Poceni nogometni dresi je danes razkril svojo domačo opremo Nike 2023/24.Novi dres Spurs bo ekipa North London nosila v prihajajoči sezoni lige, EFL Cup in FA Cup. Tottenham se ni uvrstil v evropsko tekmovanje za sezono 23/24.Domači dres Tottenham Hotspur 2023/24 je pretežno bel, kar se ujema z njihovim vzdevkom The Lilywhites.Dres, kratke hlače in nogavice imajo subtilen dizajn krogov in črt, ki predstavljajo zvoke in zgodovino oddajanja v predelu N17 v Londonu, kjer ima klub sedež.Domača oprema Spurs 23/24 bo prvič predstavljena, ko se bo klub 18. julija v Perthu v Avstraliji pomeril z novopečenim prvakom Konferenčne lige UEFA West Ham Unitedom, na prvi tekmi njihove azijsko-pacifiške turneje 2023.Blagovna znamka vrhunskih športnih oblačil Castore je predstavila novo domačo opremo Newcastle United za sezono 2023/24. Komplet praznuje vrnitev kluba v Ligo prvakov UEFA po 20 letih in se poklanja njegovi bogati dediščini z retro-navdihnjenim dizajnom.
Rekordni petinpetdesetkratni škotski prvak Premiershipa Rangers Otroški nogometni dresi je predstavil svojo domačo opremo za sezono 2023/24 tehničnega partnerja Castore.Dres uporablja klasično modro barvo Rangers kot osnovo s klubskim grbom, logotipom Castore in natisi sponzorjev v beli barvi. Na sprednji strani in rokavih srajce je uporabljena žakard tkanina.Večinoma moder rebrast ovratnik z v-izrezom je podrobno prepleten z belo in rdečo, da vključuje vse Gersove barve. Tri lasersko izrezane luknje z rdečimi robovi so nameščene na podpazduhah za prezračevanje.Domača uniforma Rangers FC 2023/24 Castore se bo nosila z belimi ali modrimi kratkimi hlačami ter črnimi in rdečimi nogavicami.Umbro je izdal tretji dres El Salvadorja 2023/24 pred prihajajočimi mednarodnimi prijateljskimi tekmami La Selecte proti azijskim nogometnim silam Japonski in Južni Koreji.
Nogometni dresi za otroke oprema El Salvadorja uporablja enak povratni Umbro dizajn z v-izrezom in moštvene majice 23/24 doma in v gosteh. Ima črno podlago z vpadljivim modrim in zlatim karirastim vzorcem na rebrastem ovratniku in manšetah rokavov.Diamant Umbro je izvezen v zlatu nad napisom "ES", ki je stalnica na dresih El Salvadorja. Grb Federación Salvadoreña de Fútbol (FESFUT) je natisnjen na zunanji zgornji hrbtni strani majice.CF Montréal je debitiral s svojim dolgo pričakovanim domačim dresom adidas med sobotno zmago s 4:0 proti Minnesota United v akciji Major League nogometa.Klubska majica ob 30. obletnici petkratnih zmagovalcev kanadskega prvenstva in nekdanjih podprvakov lige prvakov CONCACAF.Osnovni komplet 23/24 ekipe CF Montreal ima kot osnovno barvo običajno domačo modro barvo ekipe. Niz črnih lomljenih črt, sestavljenih iz ševronov, ki so nato sestavljeni iz tankih navpičnih črt, poteka čez sprednji del dresa.Srebrna je uporabljena za logotip adidas na majici, sponzorske logotipe, adidasove ramenske črte, obrobo pasu ter natise imena in številke igralca. V-izrez, uporabljen za komplet, je v enakem deležu modre barve kot preostali del dresa.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment