Aston Villa 2023/24 Castore Home Kit from Mayne's blog

Na novo predstavljena domača oprema Otroški Nogometni dresi je poklon navijačem in zgodovini kluba.Majica ima vzorec zvočnih valov, ki predstavlja pesem "Allez, Allez, Allez", ki jo pojejo navijači v Villa Parku. Grb dresa je preoblikovana različica tistega, ki so ga nosili zmagovalci evropskega pokala leta 1982.Aston VIlla bo uporabljal tako svoj krog kot grb na ščitu v različnih kontekstih in bo skozi sezono iskal povratne informacije od navijačev. Klub se pripravlja tudi na 150-letnico prihodnje sezone in bo v oblikovanje prihodnje identitete vključil navijače.Igralci prve ekipe Aston Ville John McGinn, Matty Cash, Boubacar Kamara, Ollie Watkins, Rachel Corsie, Kenza Dali, Olivia McLoughlin in Maz Pacheco so se pojavili na predstavitveni fotografiji kompleta 23/24.Moška višja moška ekipa Aston Ville bo svojo domačo uniformo 2023/24 Castore debitirala med prijateljsko tekmo pred sezono 15. julija proti Walsallu/ Bordo in nebesno modri trak bo videti nadaljnjo akcijo med tekmami poletne serije priljubljene ekipe Premier League proti Newcastle United, Fulham, in Brentford v Združenih državah Amerike.
Nogometni dresi kompleti in adidas sta izdala domači dres španske in evropske nogometne elektrarne za sezono 2023/24. Najnovejša majica Los Blancos je poklon 121-letni zgodovini kluba in njegovim zvestim navijačem.Domača oprema Adidas Real Madrid 2023/24 ima znamenito belo osnovo kluba z zlatimi poudarki na ramenih in mornarsko modrimi detajli na ovratniku in rokavih. Stavek "Hala Madrid!" je izvezen na zadnji strani vratu kot opomnik na vez med ekipo in navijači.Domači dres Real Madrid 23/24 ima tudi subtilen vzorec, ki doda pridih elegance in stila. Izdelan je z adidasovo tehnologijo AEROREADY, ki je namenjena ohranjanju igralcev suhih in udobnih na igrišču.Real Madrid bo svoj novi domači dres debitiral med julijsko predsezonsko turnejo po ZDA, na kateri se bo srečal z AC Milanom, Manchester Unitedom, FC Barcelono in Juventusom.Nogometni klub Wolverhampton Wanderers je danes razkril svojo opremo za goste za sezone 2023/24 Barclays Premier League, EFL Cup in FA Cup. Zagotavlja ga tehnični sponzor Wolves Castore.Rdeči, zeleni in zlati nadomestni dres Wolverhamptona 23/24 ima geometrijski vzorec, ki ga navdihujejo ploščice, ki krasijo stene in tla klasične arhitekture v Španiji in na Portugalskem. Vzorec je tudi poklon priljubljenemu tretjemu dresu iz sezone 2020/21, ki je bil najbolje prodajan dres v zgodovini kluba in so ga nosili ob nekaterih nepozabnih zmagah v gosteh.
Komplet Nogometni dresi za otroke je na voljo v dveh različicah: pro in replika. Pro različica je enaka tisti, ki jo bodo igralci nosili na igrišču, medtem ko je replika različica cenovno ugodnejša in primerna za vsakodnevno nošenje.Obe različici imata ovratnik z okroglim ovratnikom, rebrasto manšeto, zlat in črn volčji grb ter kontrastno barvo na rami z zlatimi robovi. Profesionalna različica ima tudi lasersko izrezane luknje pod pazduhami in na hrbtu za maksimalno zračnost, tako da lahko navijači trenirajo kot profesionalci.Nogometna zveza Trinidada in Tobaga (TTFA) je danes razkrila drese za domačo in gostujočo ekipo, ki jih bosta v naslednjem letu nosila njena moška in ženska reprezentanca.Uniforme za kvalifikacije za svetovno prvenstvo FIFA 2006 2023/24 zagotavlja novi tehnični sponzor TTFA Capelli Sports. Svoj prvenec bodo imeli med kampanjo Soca Warriors 2023 CONCACAF Gold Cup, ki se začne ta konec tedna.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment