legjobbmagyarkaszinok from FredLabert's blog

A Greentube új iGaming tartalom megállapodást jelentett be a Carousel-lel; bővíti hatókörét Hollandiában és Belgiumban


A legújabb Win Ways online nyerőgép és az osztrák játékfejlesztő Greentube a legújabb Win Ways online nyerőgép és az osztrák játékok bevezetését követően a Carousellel kötött megállapodásnak köszönhetően bővítette jelenlétét Hollandiában és Belgiumban a 711.nl és a carousel.be online kaszinókban.


Az üzemeltető rendelkezik a belga szerencsejáték-felügyelet és a holland szerencsejáték-felügyelet, a De Kansspelautoriteit (KSA) tanúsítványával, és a két szabályozó hatóságtól kapott beszállítói engedélyek, beleértve az összes szükséges játékengedélyt, lehetővé teszik a Novomatic Interactive részleg számára, hogy játékai mindkét joghatóságban elérhetőek legyenek.


A megállapodás értelmében az üzemeltető ügyfelei a két európai országban megismerhetik a bécsi székhelyű fejlesztő széles játékportfóliójának innovatív címeit, köztük a játékosok által kedvelt klasszikusokat, mint a Grand Slam Casino, a Simply Wild és a Random Runner, valamint olyan kortárs slágereket, mint a népszerű egyiptomi témájú Book of Ra deluxe, Sizzling Hot deluxe, Diamond Link: Mighty Elephant és sok más. Emellett a cég több élő kaszinót is indít.


Tökéletesen illeszkedik:


"Mindig arra törekszünk, hogy biztonságos és szórakoztató online környezetet nyújtsunk játékosainknak, amely a játékosok széles körének nyújt tartalmat" - olvasható Gilles De Backer, a Carousel operatív igazgatójának nyilatkozatában.


A COO kifejtette, hogy "a Greentube által kínált klasszikus és innovatív címek egyensúlya tökéletesen megfelel mind a holland, mind a belga játékosoknak, és ezt a megállapodást egy olyan partnerség kezdetének tekintjük, amely tovább fog virágozni".


A 711.nl és a carousel.be közötti sikeres tartalmi integráció, amely a belgiumi Hulste-ban található szárazföldi Carousel játékteremhez kapcsolódik, kiegészíti a számos megállapodást, amelyet a szállító a holland iGaming joghatóság 2021. október 1-jei, közelmúltbeli szabályozását követően kötött.  A Greentube az erős globális növekedés időszakát éli, miután tavaly számos új piacra lépett be, Latin-Amerikát, Afrikát, Észak-Amerikát és Európát felölelve.


Növekvő ügyfélkör:


Andy Duschek, a Greentube hollandiai értékesítési és key account menedzsere szintén a vállalat sajtóközleményében nyilatkozott az együttműködésről...


"Alig több mint egy év alatt, mióta megnyílt a szabályozott piac, a játékaink nagyon jól teljesítettek a holland piacon, és most erre a kiváló kezdésre szeretnénk építeni".


Duschek a továbbiakban elmondja, hogy a Carousel "megbízható partner" mind Hollandiában, mind Belgiumban, és a megállapodás lehetővé teszi számukra, hogy mindkét piacon növeljék jelenlétüket, "magas színvonalú játékélményt nyújtva a játékosoknak, amely összhangban van az ügyfélkör helyi preferenciáival".


A partnerség híre szorosan követi az új online kaszinójáték, a Feelin' Fruity elindítását: Win Ways, amint azt korábban említettük. A mostantól minden B2B partner számára elérhető, közepes és magas volatilitású online nyerőgép 6 tárcsán játszik, egy további felső tárcsával, és izgalmas ingyenes pörgetési funkciót kínál a játékosoknak, növekvő szorzókkal!

legjobbmagyarkaszinok írása.



Related Resources:

https://companylistingnyc.com/listings/legjobbmagyarkaszinok/

http://craigschaffer.net/ocportal/forum/index.php?page=topicview&id=website-comment-topics%2Flegjobbmagyarkaszinok&redirected=1#post_111320

http://www.asvsa.org/index.php/asvsa-know-lab/discussions/legjobbmagyarkaszinok

https://forums.ngames.com/forum/league-of-angels/community-ab/general-discussion-ab/3315-legjobbmagyarkaszinok


     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By FredLabert
Added Dec 14 '22

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives